Alanis Moriset ostala bez pet miliona dolara

Protiv Švarca je podignuta i optužnica u kojoj se tvrdi da je od ukradenog novca između ostalog platio sebi odmor u Bora Bori
1 komentar(a)
Alanis Moriset, Foto: Nymag
Alanis Moriset, Foto: Nymag
Ažurirano: 29.05.2016. 09:19h

Bez obzira što je dominirala muzičkim top listama 90-ih, Alanis Moriset nije izgleda maksimalno profitirala od svoje uspješne karijere.

TMZ piše da je poznatu pjevačicu prevario njen bivši menadžer za 4,7 miliona dolara. Do tih podataka stiglo se putem izvora u kompaniji u kojoj je radio.

GSO Business Managment, za koji je radio njen menadžer Džonatan Švarc, otkrio je nedavno da je on krao novac kako bi održao svoj raskošni način života.

Lampice su se upalile početkom godine kada je Alanis dala otkaz Džonatanu i počela da radi sa novim menadžerom koji je shvatio da joj fali gomila novca. Nakon što je otkriveno da nedostaje skoro pet miliona dolara Alanis je zaprijetila da će tužiti GSO i tražila da njen bivši menadžer snosi posljedice.

Kada je GSO suočio Džonatana sa optužbama, on je tvrdio da mu je pjevačica rekla da uzme pare sa njenog računa kako bi uložio u posao sa marihuanom. Međutim, on nema dokaze sa svoje tvrdnje, koje je Alanis negirala.

Protiv Džonatana je podignuta optužnica u kojoj se tvrdi da je od ukradenog novca između ostalog platio sebi odmor u Bora Bori od 50 hiljada dolara, kao i kockarski dug od 75 hiljada dolara.

Džonatan je radio i za zvijezde poput Bijonse i Maraje Keri, koje će možda sada željeti takođe da pročešljaju svoje račune.

Bonus video: