Sea Dance: Stižu Džef Mils i Black Coffee!

"Čarobnjak iz Detroita, kako već dvije decenije zovu virtuoznog Milsa, jedan je od vodećih savremenih umjetnika o čemu svjedoče i njegove postavke u čuvenom Luvru ili brojni nastupi sa simfonijskim orkestrima"
6 komentar(a)
Džef Mils, Foto: Sea Dance
Džef Mils, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 27.05.2016. 11:45h

Jedan od najvećih svjetskih elektronskih umjetnika svih vremena, Džeff Mils i najtraženija zvijezda današnje house muzike, Black Coffee, potvrdili su nastupe na Dance Paradise bini ovogodišnjeg Sea Dance festivala!

"Čarobnjak iz Detroita, kako već dvije decenije zovu virtuoznog Milsa, jedan je od vodećih savremenih umjetnika o čemu svjedoče i njegove postavke u čuvenom Luvru ili brojni nastupi sa simfonijskim orkestrima.

Južnoafrička DJ superzvijezda Black Coffee stiže uz trenutno najsvježiji house zvuk za najljepšu binu na obali mora, na koju će prenijeti energiju vodećih klubova sa Ibice, Majamija i Njujorka", navode organizatori.

Najavljeno je da će nastupiti i Lea Dobričić i Kristijan Molnar iz Srbije, Miss Sunshine i Haris iz Hrvatske, te Mladen Tomić iz Bosne i Hercegovine, dok će domaću, crnogorsku scenu predstavljati Gillerz, Slobodan Popović PS, AP, Millok, Raven TK, AudioStorm, Aleksandar Grum, Proximus, Cule, Mtech, Jan De R, Marek Tripkowski, Rudhaman, Soft 85, Mr. Jools i drugi.

"Od danas u podne, u prodaji se nalaze i jednodnevne ulaznice i to po prvoj, poklon cijeni od samo 14,99 evra za jednu od tri uzbudljive noći na Jazu! Broj ulaznica po poklon ceni je veoma ograničen i očekuje se da budu rasprodate u rekordnom roku", dodaju organizatori.

Od danas se prodaju i jednodnevne ulaznice za Sea Dance

Najbrži fanovi Sea Dance festivala danas od 12 časova imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj, poklon cijeni od samo 14,99 eura za svaki od tri pojedinačna dana festivala na Jazu, saopštili su organizatori.

"Ovo je ujedno i cijena sa čak 50% popusta u odnosu na punu cijenu. Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne od 12 časova na prodajnom mjestu Tobacco S Presss u shopping mallu Delta City u Podgorici, a od 14 časova i na svim ostalim mjestima širom Crne Gore i putem Interneta. Još uvijek je u toku i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele danezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu EXIT Avanturu, petu ulaznicu dobiće na poklon! Akcija traje najkasnije do 6. juna. Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival, iznosi 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 69 eura, a mogu mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija na www.seadancefestival.me. Ovogodišnje treće izdanje Sea Dance festivala održaće se od 14. do 16. jula na plaži Jaz. Lista izvođača se popunjava, a nastupe su već potvrdili Skrillex, Hurts, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Stereo MC, Lost Frequencies, Jeff Mills, Andy C, Black Coffee, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Leng, Sub Focus, Shy FX, Who See, Lea Dobričić, Miss Sunshine, Mladen Tomić, Haris, Kristijan Molnar, Slobodan Popović PS, AudioStorm, Aleksandar Grum, Proximus, Cule, Mtech i drugi!", zaključuju organizatori.

Bonus video: