Rene Bitorajac novom pjesmom odgovorio na prijetnje

Još sa prvom verzijom Bitorajac je izazvao bijes desničara
100 pregleda 1 komentar(a)
rene, Foto: Facebook
rene, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.05.2016. 11:37h

Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac, koji je nedavno u svojoj zemlji digao dosta prašine satiričnom pjesmom "Mi, Hrvati", snimio je i objavio novu verziju "Lijepa naša visoka".

U pjesmi koju je ispjevao preko melodije numere "Sound of Silence" Sajmona i Garfankla glumac se na ironičan način obrušio na hrvatske nacionaliste.

Još sa prvom verzijom Bitorajac je izazvao bijes desničara, čak i prijetnje nekih desno nastrojenih medija kojima se nije dopao način na koji je opisao Hrvate.

Nakon poziva na linč obratio se i sam glumac ironičnom porukom na društvenoj mreži Facebook.

“Pozdrav svima, pa i njima. Došao sam doma s pozorišne predstave i saznao da je i Božo Alić imao svoju predstavu. Saznao sam i da sam sinoć doživeo vrhunac karijere jer sam ‘gostovao’ u jednoj emisiji na lokalnoj televiziji. Saznao sam o sebi nešto što do sada nisam niti znao, a kako mi je advokat zaspao malo ću pričekati sa svojim komentarom. HVALA SVIMA KOJI STE MI PODRŠKA. Neću Vas razočarati. Idem na spavanje! Treba mi pola sata do kreveta jer živim u ‘150’ kvadrata, a i ne znam gde mi je krevet kad je stan 'tuđi'", napisao je Bitorajac.

Bonus video: