Stend ap nastup glumca

Kevin Spejsi: Donald Tramp je bolest

“Strani filmovi sadrže dvije stvari koje Donald Tramp najviše mrzi: strance i čitanje"
2 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Collider.com
Kevin Spejsi, Foto: Collider.com
Ažurirano: 20.05.2016. 17:13h

Poznati američki glumac Kevin Spejsi kritikovao je kandidata za predsjednika njegove domovine Donalda Trampa tokom rutinskog stend ap nastupa na Filmskom festivalu u Kanu, gdje ga je nazvao bolešću.

Spejsijev nastup organizovan je kako bi se prikupio novac za borbu protiv side,a glumac je na scenu izašao obučen kao preminuli kultni TV voditelj Džoni Karson. On je poručio publici da je redovna voditeljka Šeron Stoun opravdano odsutna jer se bori sa bolešću čije je ime Donald Tramp.

“Strani filmovi sadrže dvije stvari koje Donald Tramp najviše mrzi: strance i čitanje.... Ali bi se Trampu sigurno svidjelo ovdje jer ima toliko kazina zbog kojih možete bankrotirati”, kazao je Spejsi.

On se nekoliko puta presvlačio, a uspio je da se našali i na račun nekadašnjeg američkog predsjednika Bila Klintona u čijem stilu se obukao.

“Ovoliko crvenih tepiha nisam vidio od moje posljednje svingerske žurke. Glasajte za Hilari i dobićete mene”, poručio je glumac koji je u posljednje vrijeme u centru pažnje igrajući u političkoj seriji “Kuća od karata”.