Stižu bendovi Voodoo Healers i Hardfaced

Voodo Healers će 24. maja svirati u Nikšiću, a Hardfaced 29. maja u podgoričkom "Montenegro pabu", veče kasnije u nikšićkom "NK pabu"
0 komentar(a)
hred, Foto: Nocturne magazin
hred, Foto: Nocturne magazin
Ažurirano: 19.05.2016. 17:22h

Grčki bend Voodoo Healers i makedonski Hardfaced biće glavne zvijezde predstojećih koncerata u Nikšiću i Podgorici organizacije "Zly Rad" koja promoviše zanimljive "underground" muzičare iz Crne Gore i inostranstva.

Solunski Voodo Healers će 24. maja nastupiti u nikšićkom "Rock klubu", a kao lokalna podrška će iste večeri svirati i lokalni Punktriot.

Grčki sastav okupio se početkom milenijuma, inspirisan pankom i garažnim rokom grupa kao što su The Stooges, MC5, The Ramones i drugi. Iza sebe ima dva albuma, a aktuelni "Dawn of a Day" promovisaće u Crnoj Gori u koju dolaze u sklopu jedne od mnogih turneja koje su imali po ovom regionu.

Svirka u Nikšiću počeće od 21 sat, a ulaz će koštati euro i po.

Nakon Grka, u goste dolazi makedonski sastav Hardface koji će 29. maja svirati u podgoričkom "Montenegro pabu", a veče kasnije u nikšićkom "NK pabu". Društvo na bini na obje svirke će im praviti jedan od najpopularnijih crnogorskih metal sastava Gomila nesklada. Ulaz će koštati dva i po eura.

Hardfaced je osnovan 2004. u Ohridu, a do danas je objavio tri albuma, posljednji "Dying Lake" 2014. za Diehard records. Makedonci su svirali širom Evrope i dijelili binu sa poznatim bendovima njihovog žanra kao što su Biohazard, Unearth, Stampin Ground, Parkway Drive i drugi.

Bonus video: