Sve spremno za održavanje festivala, posjetiocima obezbijeđen besplatni parking

"Organizovan je prevoz iz Podgorice, Nikšića, Herceg Novog, Tivta i Kotora po cijeni od četiri i šest eura (povratna karta), a sve detalje i prijave se mogu izvršiti putem telefona 020 511 200”, kazala je portparolka festivala Anja Bašić.
2 komentar(a)
Spring Break Montenegro, Foto: Sergej Zabijako
Spring Break Montenegro, Foto: Sergej Zabijako
Ažurirano: 19.05.2016. 13:15h

Posjetioci festivala Spring Break Montenegro, koji će se 22. maja održati na plaži Kamenovo u Budvi, imaće na raspolaganju besplatan parking hotela Naftagas u Bečićima i Rafailovićima, saopšteno je na konferenciji za medije koja je održana u Univerzitetsko sportsko – kulturnom centru u Podgorici.

Organizatori su apelovali na posjetioce da koriste ove parkinge, kako bi se izbjeglčo zagušenje saobraćaja na plaži Kamenovo, odnosno šetalištu.

“Takođe, organizovan je prevoz iz Podgorice, Nikšića, Herceg Novog, Tivta i Kotora po cijeni od četiri i šest eura (povratna karta), a sve detalje i prijave se mogu izvršiti putem telefona 020 511 200”, kazala je portparolka festivala Anja Bašić.

“Prevoz od Cetinja i nazad je besplatan i ograničen je na jedan autobus, odnosno 40 mjesta, a to nam je donirala prijestonica Cetinje. Sve što je potrebno je da zainteresovani budu na autobuskoj stanici na Cetinju u 13 časova kada se kreće za Kamenovo, a povratak je zakazan za 3 sata ujutru”, dodao je kreativni direktor festivala Nikola Radonjić.

On je istakao da posjetioci koji budu željeli da prenoće u Budvi nakon festivala, mogu rezervisati smještaj u hotelima Aquamarin i BIP, koji košta od 10 do 14 eura, preko agencije Montenegro Tourist Service ili sajta booking.me.

Od 15 sati na dan festivala, kako su podsjetili organizatori, biće održan “Prvi šampionat u motonautici”, koji se organizuje u saradnji sa Sportskim Motonautičkim Savezom Crne Gore.

“Šapionat će se održati na plaži Kamenovo i učestvovaće vozači stojećih i sjedećih skutera, kao i čamaca na vodi, a najbolji u svojoj klasi biće izbran za reprezentaciju Crne Gore i naravno dobiće nagrade”, istakla je Bašić.

Prema njenim riječima, karte se još uvijek mogu kupiti po cijeni od 10eura, a toliko će koštati i na dan festivala.

“Očekujemo oko pet hiljada posjetioca, s obzirom na dobru pretprodaju, gdje je kupljeno oko 1500 karata, a rezervisano oko dvije hiljade za posjetioce iz regiona”, dodao je Radonjić.

Festival će početi u 15 sati kada će nastupiti Salt and Pepper duo, koji čine MC Gump Forrest i DJ Shar, a za njima slijede DJ Pick A boo (17h), Maraku (18.30h), Who See (20h), CSK (21.30h), Lea Dobričić (23.00h), zvijezda festivala Umek (00.30h), Iks-Oks (2h) i Raven (4h).

Bonus video: