Maraja Keri: Nisam u svađi sa Dženifer Lopez

“Ja ne poznajem Dženifer Lopez i ne želim da se pretvaram da smo najbolje prijateljice, samo zato što smo obje poznate ličnosti”, poručila je ona.
76 pregleda 1 komentar(a)
Maraja Keri, Foto: Beta/AP
Maraja Keri, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.05.2016. 15:59h

Gotovo deceniju nakon što sto su mediji započeli “svađu” između pjevačice Maraje Keri i njene koleginice Dženifer Lopez, vjerenica Džejmsa Parkera, objasnila je da nema ništa protiv glumice poznate po zanosim oblinama.

Navodna netrpeljivost počela je ranih 2000-ih, kada je jedna reporterka upitala vlasnicu hita “We Belong Together” šta misli o Dženifer Lopez.

“Ja je ne znam”, odgovorila je kratko Keri, nakon čega su svi protumačili njenu rečenicu kao uvredu i aludiranje da Lopez za nju nije poznata ličnost.

Gostujući u emisiji “Watch What Happens Live” Endija Koena, Keri se pristila toga i objasnila o čemu se zaista radi.

“To je bilo tako davno. Ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje prave dramu i veliku stvar oko toga”, počela je ona.

“Ja sam očigledno zaboravna osoba. Nisam to rekla u smislu da prvi put čujem za njeno ime, naravno da znam ko je ona, ali to nije bilo pitanje”, nastavila je pjevačica.

“Prvo pitanje je bilo o Bijonse, za koju sam rekla da je veoma talentovana i moj veliki prijatelj. Uvijek je bila prijatna prema meni. A onda se novinarka nadovezala i upitala me za Dženifer Lopez”, ispričala je Keri.

“Ako nikada nisam pričala sa nekom osobom i neko me upita šta mislim o toj osobi, uvijek ću odgovoriti isto – da ne znam tu osobu”, zaključila je ona.

“Ja ne poznajem Dženifer Lopez i ne želim da se pretvaram da smo najbolje prijateljice, samo zato što smo obije poznate ličnosti”, poručila je ona.

Bonus video: