Kultni londonski bend Stereo MCs na Sea Dance festivalu

Čuveni britanski Telegraph uvrstio je njihov nastup na Glastonbury festivalu među najboljim nastupima u istoriji ovog britanskog muzičkog giganta
209 pregleda 3 komentar(a)
stereo mc, Foto: Sea Dance
stereo mc, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 18.05.2016. 10:12h

Kultni britanski elektro-fank-hiphop bend Stereo MCs, nastupiće u petak 15. jula na glavnoj bini ovogodišnjeg Sea Dance festivala,

Posjetioci festivala na plaži Jaz moći će da uživaju u hitovima kao što su "Connected", "Step It Up", "Creation", "Ground Level", "Deep Down & Dirty" i druge. Njihov album "Connected", prodat u višemilionskom tiražu, smatra se jednim od najboljih izdanja u istoriji savremene muzike, za koji su Stereo MCs osvojili čak dve prestižne BRIT nagrade i to za najbolji album i grupu.

U svojoj bogatoj karijeri Stereo MC su nastupili na nekim od najvećih svjetskih festivala rame uz rame sa imenima kao što su U2, Peter Gabriel, Jane's Addiction, De La Soul i Happy Mondays.

Čuveni britanski Telegraph uvrstio je njihov nastup na Glastonbury festivalu među najboljim nastupima u istoriji ovog britanskog muzičkog giganta, zajedno sa koncertima grupa Arctic Monkeys, The Chemical Brothers, Muse, Nick Cave & the Bad Seed, The Who i drugih.

Svjetsku slavu stekli su i zahvaljujući saradnji sa izvođačima kao što su Madonna, U2, Queen Latifah, PM Dawn i drugi.

Ovogodišnje treće izdanje Sea Dance festivala održaće se ove godine od 14. do 16. jula na plaži Jaz.

Nastupe su već potvrdili Skrillex, Hurts, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Andy C, Filatov i Karas, Goldi, My Nu Leng, Sub Focus, Shy FX, Who See, a uskoro se očekuje objava ostalih izvođača.

U toku je akcija Sea Dance: 4+1!

Pokrenuta je akcija Sea Dance i EXIT fanova u kojom društvo koje zajedno kupi četiri trodnevne ulaznice za Sea Dance, četvorodnevne ulaznice za EXIT, ili za cijelu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon! Svih pet ulaznica moraju biti iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće.

Ulaznice za Sea Dance prodaju se po cijeni od 29.99 eura za sva tri dana estivala, za Exit po cijeni od 62 eura, dok cijela Exit Avantura košta samo 69 eura.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me ili www.exitfest.org

Bonus video: