Lake fest od 11. do 14. avgusta

Festival će se vratiti četvorodnevnom, umjesto prošlogodišnjeg šestodnevnog formata
4 komentar(a)
Lake fest, Foto: Luka Zeković
Lake fest, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.05.2016. 12:14h

Ovogodišnje izdanje Lake festa biće održano se od 11. do 14. avgusta, nezvanično saznaju "Vijesti". Ova informacija sugeriše da će se festival vratiti četvorodnevnom, umjesto prošlogodišnjeg šestodnevnog formata.

A prve večeri festivala publiku će zabavljati Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus, potvrdili su zvanično "Vijestima" organizatori Lake festa, nakon što je poznati muzičar putem Facebooka saopštio da će 11. avgusta svirati na Krupcu.

Predstavnik Crne Gore na Eurosongu 2012. će vjerovatno na nikšićkom festivalu promovisati aktuelni album "Vrh dna", objavljen krajem prošle godine.

Ove godine održaće se šesto izdanje Lake festa, čiji program se do sada tradicionalno odigravao na Krupcu. Od prošle godine ova manifestacija održava su avgustu, umjesto u julu kako je bilo ranije.

Organizatori su ranije najavili da će naredno izdanje Lake festa raspolagati sa najvećim budžetom do sada, te da postoji mogućnost da pored bendova se među izvođačima nađu i DJ-evi koji bi nastupali na afterpartijima.

Bonus video: