Fedde le Grand zvijezda druge večeri festivala

Vlasnik hita “Put Your Hands Up For Detroit” izašao je na binu pola sata prije ponoći, a set listu počeo je tek objavljenim numerama sa albuma “Something Real”.
146 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2016. 01:14h

Ljubitelje elektronske muzike, sinoć je poslužilo vrijeme pa su bez očekivane kiše uživali u drugoj večeri City Groove festivala, čija je glavna zvijezda bio DJ i producent Fedde le Grand.

Vlasnik hita “Put Your Hands Up For Detroit” izašao je na binu pola sata prije ponoći, a set listu počeo je tek objavljenim numerama sa albuma “Something Real”.

“Za sada sam zadovoljan reakcijama na novi album, već sam objavio nekoliko singlova. Moji radovi su za mene kao dijete - dragocjeni. Uskoro ću objaviti još nekoliko singlova”, nagovijestio je Fedde le Grand prije nastupa, dodajući da “sprema još nekoliko iznenađenja”.

Neispunjen Stadion malih sportova tokom njegovog nastupa nije bio prava slika interesovanja Podgoričana, jer je veliki broj ljudi uživao u muzici sa druge strane ograde.

“Nisam zabrinut zbog broja publike. Isto mi je kao i da je tu deset hiljada ljudi. Sve dok uživaju u mojoj muzici”, poručio je DJ koji je bio raspoložen i da se slika sa fanovima.

Njegov nastup, tokom kojeg su se pored novih pjesama, mogli čuti i stari hitovi poput “Let Me Think About It” bio je upotpunjen i vizuelnim efektima koje su činili laseri, rasvjeta, video bim, pirotehnička sredstva, odnosno vatra i vatromet, ali i konfete i dim.

Publiku su prije Fedde le Granda zagrijali DJ Cule i Mr Jools, a večeras će u okviru završnice festivala City Groove na Stadionu malih sportova nastupiti bendovi “Partibrejkers”, “Ničim izazvan” i Vanja Radovanović i VIII2.

Ulaz za posljednje veče festivala je besplatan.

Galerija

Bonus video: