Zbog City Groove festivala Željeznica Crne Gore uvela vanredne linije iz Bara i Nikšića

Drugo izdanje festivala City Groove počeće u petak u 21 sat nastupom benda Vertigo, a publika će imati priliku da čuje i Magnifica i Dubiozu kolektiv
1 komentar(a)
City groove, Foto: City Groove
City groove, Foto: City Groove
Ažurirano: 12.05.2016. 14:09h

Zbog velikog interesovanja ljubitelja iz Bara i Nikšića, Željeznica Crne Gore je zbog festivala City Groove koji se održava u Podgorici na Stadionu malih sportova uvela vanredne linije, saopštili su organizatori festivala.

"Polazak za sve tri večeri festivala koji se održava na Stadionu malih sportova od 13. do 15. maja predviđen iz Nikšića i Bara u 19 sati i 30 minuta, a povratak u 2 sata i 30 minuta ujutru. Cijena povratne karte je dva eura", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će drugo izdanje festivala City Groove početi sjutra u 21 sat nastupom benda Vertigo, a publika će imati priliku da čuje i Magnifica i Dubiozu kolektiv.

"Drugo veče očekuje se nastup Fedde le Granda, kao i domaćih DJ-eva Cula i Mr Joolsa. Ulaznica ima još uvijek po cijeni od osam, odnosno 10 eura, a sva prodajna mjesta možete naći na sajtu www.koncerti.me. Za završnicu festivala 15. maja ulaz na Stadion malih sportova je slobodan, a nastupaju Vanja Radovanović i VIII2, Ničim izazvan i Partibrejkersi. Sve tri večeri kapije festivala sa otvaraju u 20 časova", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: