Gibonni i masoni u novoj pjesmi Okoče

Podgorički reperi odlučili su da objavljuju po pjesmu sa novog albuma na svakih par dana
88 pregleda 1 komentar(a)
okče, Foto: Privatna album
okče, Foto: Privatna album
Ažurirano: 08.05.2016. 18:04h

Podgorički rep sastav Džej Džej Okoča objavio je novu pjesmu “Crna Gora gori” sa aktuelnog albuma “AB revolucija. Muziku potpisuje Inke, a šesta pjesma sa novog albuma Okoče može se poslušati na YouTube servisu.

Poznati po pominjanju javnih ličnosti koja svakodnevno okupiraju pažnju javnosti, Okočani u svom karakterističnom stilu ovoga puta pominju pop zvijezdu Gibonnija i masone poput Miodraga Vukovića, kao i plejadu političara.

Podgorički reperi odlučili su da objavljuju pjesmu po pjesmu na svakih par dana sa novog izdanja, a do sada su izašle “Momci” sa Storgorom kao gostom, “Na priču”, “Šoznaja” i Pljaštim se a se ustanem” sa beogradskim reperom Gudroslavom, kao i spot za “Droga sex Titex”. Iz Okoče su saopštili da se do kraja sedmice može očekivati novi spot za pjesmu “Frizeraj”.

Ovo je četvrto izdanje Randoma i Poetika, koji su do sad iza sebe imali tri EP-a koji su skrenuli pažnju ljubitelja rep zvuka u Crnoj Gori.

Članovi Okoče ranije su objasnili da je novi album koncipiran kao digitalna kaseta, sa A stranom na kojoj se nalaze pjesme modernijeg, uglavnom trep zvuka i B stranom na kojoj su old skul bumbep numere. Njihovom radu javno su pružili podršku Zonjo (TBOK), Noyz, DJ Maraku, Mono...

Okoča je u petak prethodno objavio pjesmu "Momci" na kojoj su radili sa tradicionalnim saradnikom, podgoričkim reperom Storgorom.

Bonus video: