Jovan Aleksić snima novi spot: "Korak po korak" je ljubavna tinejdž priča

“Za razliku od svog prvog spota za numeru 'Tvoje riječi' koji je sniman u studiju, Jovan se odlučio da spot za pjesmu 'Korak po korak' snimi na najatraktivnijim lokacijama u Crnoj Gori”, ispričao je za “Vijesti” Jovanov otac Vladimir Aleksić
74 pregleda 10 komentar(a)
Jovan Aleksić, snimanje spota, Foto: Privatna arhiva
Jovan Aleksić, snimanje spota, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.05.2016. 20:22h

Mladi crnogorski pjevač Jovan Aleksić, koji iza sebe ima nekoliko nagrada sa internacionalnih, dječjih festivala i veliki broj nastupa, a koji se proslavio u regionu nakon učešća u takmičarskoj emisiji “Pinkove zvjezdice”, snima novi spot.

On je prošlog mjeseca objavio prvi singl “Tvoje riječi” koji je takođe ekranizovao, a uskoro će video dobiti i njegova nova numera “Korak po korak”.

“Za razliku od svog prvog spota za numeru 'Tvoje riječi' koji je sniman u studiju, Jovan se odlučio da spot za pjesmu 'Korak po korak' snimi na najatraktivnijim lokacijama u Crnoj Gori”, ispričao je za “Vijesti” Jovanov otac Vladimir Aleksić.

Kako je ranije otkrio Jovan, tekst za “Korak po korak”, kao i za “Tvoje riječi”, napisala je njegova majka, Tatjana Aleksić, muziku i aranžman Veselin Frenki Bogićević, dok video-produkciju potpisuje Kecozoom.

“Pjesma je ljubavna tinejdž priča, u rok fazonu i u potpunosti odgovara Jovanovom temperamentu, a kroz koju se provlače najljepši pejzaži naše zemlje. Prvi kadrovi spota snimljeni su juče u glavnom gradu na lokaciji koja važi za jedan od simbola Podgorice, a to su čuveni sastavci - Skaline”, dodao je Jovanov otac.

“Narednih dana snimanje će se nastaviti kako na jugu, tako i na sjeveru Crne Gore” dodao je on i otkrio da će lokacije biti i nacionalni parkovi Durmitor i Biogradska gora, ulcinjaska plaža Copakabana, kao i most na Đurđevića Tari.

U spotu Jovanu društvo prave njegovi drugovi iz škole, Marko, Relja i Filip, ali i djevojčice koje su manekenke modne agencije “National Style”.

Audio pjesme snimljen je u studiju Bogićevića, a premijera spota najavljena je za kraj maja ili početak juna. Snimanje spota za “Korak po korak” podržali su Nacionalna turistička organizacija, Uprava za mlade i sport, Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport.

Bonus video: