Snimili spot za pjesmu iz mjuzikla Gorana Karana

Kad radite nešto što vam se sviđa, što volite i što vam nije obaveza, ne osjećate ni umor, ni glad, a takva situacija se događa samo kad ste s prijateljima i društvom s kojim se dobro osjećate i mislim da se to osjeti između nas. 'Našu bilu štoriju' radim s velikim guštom", kazala je Severina.
112 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2016. 14:24h

Hrvatske pop zvijezde Severina, Goran Karan, Danijela Martinović i Giuliano snimili su juče u Trogiru spot za numeru "Manta me jubav" iz mjuzikla "Naša bila štorija".

Svo četvoro će igrati u i mjuziklu, za koji pjesme potpisuju Karan i Nenad Ninčević

"Kad radite nešto što vam se sviđa, što volite i što vam nije obaveza, ne osjećate ni umor, ni glad, a takva situacija se događa samo kad ste s prijateljima i društvom s kojim se dobro osjećate i mislim da se to osjeti između nas. 'Našu bilu štoriju' radim s velikim guštom. Pjesma 'Manta me jubav' je slatka i simpatična, nadam se da će se svidjeti ljudima kao što se sviđa svima nama. Cijela 'Naša bila štorija' je prijateljski izlet u nešto što smo svi osjetili kao dio svog djetinjstva i odrastanja", kazala je Severina.

Karan tokom sedmočasovnog snimanja videa, koji će uskoro biti objavljen, nije skidao osmijeh s lica, a izjavio je da je sve prošlo u odličnom raspoloženju, da je vrijeme bilo predivno i da su se svi odlično proveli.

"Mi se svi znamo sto godina, za sada je to samo prijateljstvo, a možda se dogodi i ljubav", kazao je Karan.

Martinović koja je s Severinom išla u srednju školu, a Giulianom se druži cijelog života je izjavila da je snimanje spota više bilo prijateljsko okupljanje, nego posao, a da je lokacija savršena za priču mjuzikla koji prati ljubavnu priču dva mlada para iz Splita, sedamdesetih godina.

"Pošto se svi znamo 25-30 godina, snimanje je proteklo u prijateljskom, veselom tonu. Jedva čekam da mjuzikl postavimo na pozorišne daske", kazao je Giuliano Đanić i priznao da je on od ljubavi zamantan od kad je upoznao svoju suprugu.

Spot za pjesmu "Manta me jubav" režirao je Darko Drinovac dok je za koreografiju zaslužan Igor Barberić.

Galerija

Bonus video: