Edrijen Broudi otvorio izložbu slika

Među posjetiocima bili i Robert de Niro, Majk Strahan, Bruk Šilds
0 komentar(a)
bro, Foto: YouTube
bro, Foto: YouTube
Ažurirano: 04.05.2016. 14:23h

Oskarovac Edrien Brodi oprobaće se u potpuno novoj ulozi, ali u stvarnom životu, jer je u prestižnom Art New York izložbenom salonu otvorio izložbu slika pod imenom „Hooked“.

„Pravi je dar i čast predstaviti rad koji je inspirisan haosom jedinstvenim za Njujork. Svi ti umjetnici, buka i ulice koje su me vasiptale, kao i ljepota, patnja i inspiracija, sve je sadržano u mom radu““, kazao je Brodi.

„Ovo je šansa koja mi omogužava da vratim i podijelim sa ostalim Njujorčanima ono što sam iskusio“, dodao je glumac juče na otvaranju izložbe.

Tokom prvog dana među posjetiocima su zapažene brojne poznate ličnosti, među kojima su bili i Robert de Niro, Majk Strahan, Bruk Šilds, Bret Retner i mnogi drugi.

Kako bi se posvetio ovom slikarskom projektu, Brodi je napravio pauzu u svojoj glumačkoj karijeri, koja je trajala godinu i po dana.

On je ranije imao i seriju slika koju je nazvao „Hotdogs, Hamburgers and Handguns“, ali ovoga puta pored slika predstavio je i nekoliko skulptura, ali i dorađeni skejtbord.

Bonus video: