Igi Pop u novom filmu "Blood Orange"

Osim ovog filma, Igija ćemo ovog ljeta gledati i u "Gutterdamerungu"
52 pregleda 0 komentar(a)
igi, Foto: Bloodorangethemovie.com
igi, Foto: Bloodorangethemovie.com
Ažurirano: 04.05.2016. 10:46h

Ko bi drugi bolje igrao rok zvijezdu od rok zvijezde - Igija Popa. Legendarni roker će igrati glavnu ulogu u novom trileru Tonija Tobajasa "Blood Orange".

Film će početi da se prikazuje u bioskopima 17. maja, a Igi Pop igra Bila, rok zvijezdu na samrti koja mirno živi u španskom selom sa svojom suprugom Izabel (Kejsi Barnfild), sve dok njen osvetoljubivi bivši momak ne dođe zahtijevajući nasljedstvo za koje tvrdi da mu je ona ukrala.

Osim ovog filma, Igija ćemo ovog ljeta gledati i u "Gutterdamerungu" Bjorna Tagemosea, a uz njega će se u istom ostvarenju pojaviti i Grejs Džouns, Henri Rolins, Džoš Homi, Džesi Hjuz, grupa Justice, preminuli Lemi Kilmister i mnogi drugi.

Najavljeno je da će do kraja godine izaći i knjiga pod nazivom "The Story of the Stooges", koja je napisana iz perspektive kultnog rokera. Knjigu od 300 stranica napisao je Džef Gold uz pomoć Johana Kugelberga koji je proveo nekoliko dana u Igijevom domu u Majamiju gdje su razgovarali o periodu kada je roker predvodio Stoogese.

U knjizi koju će objaviti izdavačka kuća Third Man Book u vlasništvu Džeka Vajta biće uključene i do sada neobjavljene fotografije benda.

Bonus video: