Ljekovi na bazi opijata pronađeni kod Prinsa

Američki sajt TMZ, koji je prvi objavio vijest o Prinsovoj smrti, naveo je da je šest dana prije smrti, Prins hospitalizovan zbog navodne prekomjerne doze veoma snažnog lijeka protiv bolova na bazi oksidona koji važi za opioidni analgetik
1 komentar(a)
Prins, Foto: Beta-AP
Prins, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 28.04.2016. 11:56h

Ljekovi na bazi opijata pronađeni su kod Prinsa kao i u njegovom domu gde je 21. aprila pronađen mrtav, prenijeli su danas američki mediji dok još nisu objavljeni rezultati obdukcije o tačnom uzroku njegove iznenadne smrti.

Pozivajući na izvore lokalne policije, američka televizijska mreža Si-En-EN javila da su ljekovi pronađeni kod američkog muzičara.

I drugi mediji u SAD su prenijeli da su ljekovi protiv bolova pronađeni u Prinsovom domu u njegovom rodnom Mineapolisu u Minesoti.

Američki sajt TMZ, koji je prvi objavio vijest o Prinsovoj smrti, naveo je da je šest dana prije smrti, Prins hospitalizovan zbog navodne prekomjerne doze veoma snažnog lijeka protiv bolova na bazi oksidona koji važi za opioidni analgetik.

Rezultati obdukcije očekuju se za nekoliko nedjelja.

Prins (57) ili "dijete iz Mineapolisa" bio je jedan od najvećih muzičara 80-ih i 90-ih godina s hitovima kao što su "Cream" ili "Kiss" u kojima je mješao gitarske rifove s poetskim stihovima u ritmu fanka.

Mnogi smatraju da je njegov najveći hit "Purple Rain", za kojeg je dobio Oskara za originalnu pjesmu u istoimenom filmu iz 1985. godine.

Bonus video: