Prvomajski elektronski festival u Baru

Brazilski DJ-evi Lukas Freire i Fernanda Martins biće hedlajner
361 pregleda 0 komentar(a)
Fernanda Martins, Foto: Privatna arhiva
Fernanda Martins, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.04.2016. 16:56h

DJ organizacija Totalitare Underground najavila je trodnevni prvomajski mini festival koji će se sadržati od tri elektronske žurke koje će biti održane tri lokacije na teritoriji opštine Bar.

Prva žurka pod nazivom Castle Party održaće se 29. aprila u zamku na Sutormanu (na starom putu Bar - Podgorica), a kao hedlajneri će nastupiti gosti iz Brazila Fernanda Martins i Lukas Freire, uz domaću podršku koju će pružiti TZ Project, Gav Tk, Ana RS, Shua, Mtech i Tanya Moss. Žurka će početi od 22 sata i trajati do 7 časova, nakon čega one najenergičnije očekuje after parti ispred zamka koji će trajti do 17 časova.

Dan kasnije u blizini zamka u lokalu "Livada" biće održan Silent Livada Party, sa konceptom poznatim sa Silent Disco bine sa Exita. Posjetioci će na slušalicama moći da odaberu tehno, trens ili haus kanal, a muziku će birati Nikola Vuković i Miloš Miladinović, Darko Gatuzo, Bee, Leonardo, Shandu i Iks Oks. Žurka će početi u 22 sata i trajaće do 13 časova.

Treći dan provod se seli u vilu "Maljevik" u Sutomoru. Nastupiće DJ-evi iz Totalitare Underground kolektiva, Iks Oks, Tehno klinika i specijalni gosti. Od devet ujutro biće organizovan i afterparti. Jedan od hedlajnera festivala, Lukas Freire kazao je da je dugo čekao ovaj nastup, jer su mu kolege godinama pričale o žurkama u ovom regionu.

"Srećan sam što ću imati konačno priliku da nastupi tamo. Imam velika očekivanja jer mi je rečeno da je publika fantastična. Ndam se da će ljudi doći puni energije i da ćemo imati fantastičnu žurku zajedno", dodao je DJ i producent koji je karijeru započeo 2000.

Njegova koleginica Fernanda Martins imala je priliku da nastupa po zemlja okruženja, ali će joj ovo biti prvi nastup u Crnoj Gori.

"Nastupala sam nedavno u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH. Bilo je zadovoljstvo nastupati pred tim ljudima, sviđa mi se energija koju daju DJ-u... Zaista sam uzbuđena povodom gostovanja u Crnoj Gori. Uvijek je kul otkriti novu zemlju i posebno novu publiku, a na osnovu prethodnih iskustava iz okoline očekujem dobru zabavu 29-og", najavila je ona.

Promotivna cijena ulaznice za sva tri dana (+ kamp, parking, afteri) košta 15 eura, za prvo veče osam, za drugo sedam, a za treće šest eura. Cijene će na dan održavanja žurki porasti za dva eura.

Više informacija, kao i mapa do lokacija gdje se održavaju žurke, dostupno je na Facebook eventu, stranici Totalitare Undergrounda ili na mejl totalitareu@gmail.com.

Bonus video: