Okoča ima novi singl, podržali ih Zonjo, Noyz, Maraku...

"Šoznaja" je drugi singl koji najavljuje predstojeći album "AB revolucija"
2 komentar(a)
okončan, Foto: Luka Bošković
okončan, Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 25.04.2016. 15:34h

Podgorički rep sastav Džej Džej Okoča objavio je novi singl "Šoznaja" koji se može poslušati na YouTube servisu, a besplatno preuzeti sa platforme bucanpas.com. Muziku potpisuje Inke iz Lean produkcije, a pjesma najavljuje predstojeći album "AB revolucija".

Rep sastav koji čine Random i Poetik najavio je da će uskoro objaviti spotove za pjesme "Frizeraj" i "Droga Sex Titex", a nakon toga i cijeli album, koji će biti dostupan na pomenutoj platformi. Album je koncipiran kao kaseta, sa A stranom na kojoj su modernije i B stranom sa pjesmama old skul zvuka. Novo, četvrto izdanje Okoče sadržaće deset pjesama na kojima su podgorički reperi sarađivali sa crnogorskim i srpskim reperima i bitmejkerima.

"Ovo je najstarija i samim tim pjesma najsličnija onim na prošlim izdanjima. Zato se našla na B strani albuma", saopštili iz grupe.

Okoču su podržale i njihove kolege sa scene - Zonjo iz The Books of Knjige, Noyz iz grupe Who See, voditelj prve i najslušanije rep emisije u Crnoj Gori "The Coming" Mono i prvi crnogorski hip hop DJ Maraku. Evo što si imali da izjave:

"Iscjeliteljka Marta Lajoš, porijeklom Mađarica a nastanjena u Bijelom Polju, više puta je nerotkinjama preporučivala slušanje numera Džej Džej Okoče tvrdivši da je to plodno i neohodno. Rekla je još i za njihove rime da su: “Vlažna pomada za ispucalu balkansku dušu”."Ja se u potpunosti slažem sa Martom Lajoš." - Zonjo (The Books of Knjige)

"Džej Džej Okoča predstavlja mračnu svakodnevnicu u pravom svijetlu" - Noyz (Who See)

"Autentičan hardcore hip hop - prljav, sirov i surov, baš onakav kakav nam i treba... Drago mi je da je od ranih radova stavljen The Coming pečat odobravanja" - Mono, voditelj prve i najslušanije rep emisije u Crnoj Gori The Coming, član producentske grupe The Outvaderz

"Sa podgoričkog betona pravo u glavu! Prljavo i beskompromisno razbijanje tabu tema. Na ovaj duo sam čekao dugo!" - Maraku, prvi crnogorski hip hop DJ

Okoča je prethodno objavio singl "Pljaštim se a se ustanem" na kojem su sarađivali sa srpskim reperom Gudroslavom.

Bonus video: