POSLUŠAJTE: Novi singl Džej Džej Okoče "Pljaštim se a se ustanem"

Album „AB Revolucija" izlazi sljedeće nedjelje
0 komentar(a)
Džej Džej Okoča, Foto: Privatna arhiva
Džej Džej Okoča, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.04.2016. 06:23h

Podgorički hip hop duo “Džej Džej Okoča” objaviće danas singl “Pljaštim se, a se ustanem”, a kako su kazali za “Vijesti” Random i Poetik, njihovi fanovi mogu očekivati i novi album.

“Na singlu 'Pljaštim se, a se ustanem' gostuje beogradski reper Gudroslav, član kolektiva 'Bombe devedesetih'. Singl će biti dostupan za preslušavanje na Youtubeu, a za download putem platforme Bučan pas (bucanpas.com)”, kazao je Marko Lubarda (Random).

“Iduće neđelje će izaći jedan od spotova, a odmah nakon toga i album, koji će takođe biti dostupan na Youtubeu i na Bučan pas", pohvalio se on, a potom dodao da će album biti objavljen jedino na Internetu.

“Voljeli bismo da sklopimo neki dil i da se album objavi na CD-u uz praktični omot, kako bi mogao da se sluša i u kolima. Prvi put ćemo imati muziku koja može da se pusti i u malo finija auta, mercedese, krajsler džipove i audije, tako da očekujemo da nas prihvati i bogatiji dio crnogorske populacije i regiona i na kraju, kao vrhunac, sponzoruše sa kojima bi odradili par seksi spotova”, pojasnio je reper. On je dodao i da bi bilo lijepo da album nasnime na nekoliko kaseta za kolekcionare, jer bi se uklopilo u koncept.

“Koncipiran je kao kaseta sa A i B stranom. Na A strani je modernija trep produkcija, dok je B posvećena old-school boombap zvuku. Svih 10 pjesama je producirao Tormi iz Southern Serbia”, istakao je on dodajući da su muziku na radili srpski i crnogorski bitmejkeri FreddyBeatz, VerandaBeats (Dedduh), Tormi, Red Lite (The Outvaderz), Dino Džindo i Inke - Laen. Po riječima Randoma, spotove će dobiti dvije numere - “Droga, seks, Titeks” i “Frizeraj”.

“Da vam ne bude dosadno da ih samo slušate, imaćete pokretne propratne slike da vam ispune doživljaj. Dosta očekujemo od ovih spotova. Za 'Frizeraj' su bili zaduženi braća Danilo i Toni Pendo a za 'Droga seks Titeks' jedan od najtalentovanijih mladih ekranizatora i fotografa - Žobla Je", pojasnio je Random i naveo najjače adute svog sastava: “Što su kvaliteti 'Okoče', pitate me? Teško nas je izolovati, ignorisati i napustiti, a i rimujemo riječi za koje niste ni čuli do sad”.

Bonus video: