Ulaznice za City Groove u prodaji od četvrtka

Karte se mogu kupiti u Hard Rock Cafe-u u Podgorici, zatimu većim IDEA marketima u Podgorici, Nikšiću i Baru, kao i na svim prodajnim mjestima mreže Gigstix (Tabacco)
0 komentar(a)
Flajer festivala, Foto: Privatna arhiva
Flajer festivala, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 20.04.2016. 15:22h

Ulaznice za festivala City Groove, koji će biti održan od 13. do 15. maja na Stadionu malih sportova u Podgorici, biće puštene u prodaju sjutra, 21. aprila.

Komplet karata za trodnevni festival, na kome nastupaju Feede le Grand, Dubioza kolektiv, Partibrejkersi, Magnifico, Ničim izazvan i domaći bendovi i DJ-evi košta 15 eura, a po toj, promotivnoj, cijeni biće u prodaji do 1. maja.

Za prvo veče festivala, kada nastupaju Dubioza kolektiv, Magnifico i Vertigo, karte će biti u prodaji po cijeni od osam eura.

Za drugo veče, kada će nastupiti glavna zvijezda festivala, holandski DJ Feede le Grand, kao i domaći DJ Mr.Jools i DJ Cule, ulaznica košta deset eura.

Završno veče festivala, u okviru kojeg će publika imati priliku da sluša Partibrejkerse, Ničim izazvan i Vanju Radovanovića, sponzori i organizatori poklanjaju svim posjetiocima i ulaz je slobodan.

Karte se mogu kupiti u Hard Rock Cafe-u u Podgorici, zatim u većim IDEA marketima u Podgorici, Nikšiću i Baru, kao i na svim prodajnim mjestima mreže Gigstix (Tabacco, a detaljna upustva sa tačnim adresama mogu se naći OVDJE.

"Zbog sistema štampe i ugovora sa glavnim zvijezdama, ove godine neće biti besplatnih ulaznica, a kapacitet Stadiona malih sportova će striktno prati bezbjedonosne mjere, tako da je broj ulaznica limitiran" saopštili su organizatori i napominju da svaka ulaznica mora biti prodata uz fiskalni blok u označenim prodajnim objektima, te će se tako svi zaštiti od eventualnih zloupotreba, a i da svaka ulaznica ima svoj bar cod.

Krajem ove sedmice počinju i promo žurke festivala u Capital Plazi, pa je tako prva najavljena za subotu 23. april kada će nastupiti bend Sinhro. Nedjelju dana kasnije, tačnije 30. aprila zakazan je nastup Tatamata benda, a posljednja u nizu proći će u znaku podgoričkog benda Neon (6. maj).

Festistival City Groove organizuje agencija Comfortably Numb uz podršku Glavnog grada, Tuborga, Capital Plaze, Hard Rock Cafea, Elektroprivrede, Jeger mastera, Media Publicuma…

Bonus video: