Josipa Lisac snimila spot za novi singl

Spot je sniman u velikom studiju Alfa filma u Adamovcu, a numeru "Moja magija" potpisuju Alka Vuica- tekst i Jani Hace, basista grupe Siddartha- muziku.
0 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Privatna arhiva
Detalj iz spota, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.04.2016. 14:41h

Hrvatska diva Josipa Lisac snimila je proteklog vikenda spot za novi singl "Moja magija" koji će biti prezentovana publici krajem aprila.

Spot je sniman u velikom studiju Alfa filma u Adamovcu, a numeru autorski potpisuju Josipini dugogodišnji saradnici Alka Vuica- tekst i Jani Hace, basista grupe Siddartha- muziku.

"Ova je pjesma drugačija od numere 'Tu' kojom sam najavila rad na novom studijskom albumu, ali sam je jednako prepoznala kao svoju. Rekla bih da se ona našla na mom putu , a prekrasan tekst i muzika su ono što me privuklo njoj ", rekla je Josipa.

Redatelj spota je Ljubo Zdjelarević koji prvi put sarađuje sa Josipom.

"Osim stalnih saradnika, poput moje Mile Višnjić koja se brine za lude kreacije na mojoj glavi i frizuri, tu su i ljudi sa kojima prvi put radim, Etna Maar koja je dizajnirala ovu sjajnu, čudesnu haljinu i mladi redatelj Ljubo Zdjelarević koji će magiju prenijeti slikom. Ljubav je magična i nadam se da ćemo svi zajedno dočarati magiju ove pjesme" , dodala je Josipa.

Bonus video: