UČESTVOVALI NA PROMO KONCERTU EUROSONGA

Highway u Londonu: Predstavnica „Sonija” se čudila što nemamo ugovor

Njihov nastup u Londonu, pratila je i predstavnica iz izdavačke kuće poznatog producenta Sajmona Kauela, idejnog tvorca X Faktora
4 komentar(a)
Highway, London, Foto: Privatna arhiva
Highway, London, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.02.2019. 19:06h

Crnogorski predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, članovi sastava “Highway” sinoć su se vratili iz Londona, gdje su učestvovali na promo koncertu najvećeg evropskog muzičkog festivala.

“Bilo je odlično. Prvi utisak je da je publika malo drugačija od one u Amsterdamu, gdje smo nastupali pretprošlog vikenda. Mnogo je bolje reagovala na pjesmu, možda i zato što Britanci vole ovakvu vrstu muzike. Dali smo daleko više intervjua za razne portale i radio emisije. Baš smo zadovoljni”, potvrdio je Marko Pešić ispred benda “Highway”, koji je ove nedjelje na regionalnoj top listi “Domaćica” pao na drugu poziciju sa numerom “The Real Thing”, sa kojom će se 10. maja predstaviti u Švedskoj.

Kao što je najavio, njihov nastup u Londonu, pratila je i  predstavnica  iz izdavačke kuće poznatog producenta Sajmona Kauela, idejnog tvorca X Faktora.

“Bila je menadžerka koja radi za njega. Njen je posao da prati sve finaliste X Faktora iz Evrope. Rekla je da je oduševljena našim nastupom i da je u čudu što već nemamo potpisani ugovor sa nekom diskografskom kućom. Problem izdavačke kuće “Sony”, a koja je bila zainteresovana za nas još dok smo bili dio pomenutog takmičenja, je taj što nema svoje predstavništvo u Crnoj Gori, tako da bi morali da tražimo njihovog zastupnika negdje u regionu”, objasnio je Pešić.