Brajan Mej: Saša Baron Koen je šu*ak

"Odlučili smo da nije pravi za ovu ulogu iz veoma dobrih razloga, koji će vam biti jasni kad pogledate šta je radio u posljednje vrijeme. Očigledno je da ne bi išlo da on igra Fredija"
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2016. 15:46h

Brajan Mej, gitarista legendarnog benda Queen, kazao je da je glumac i komičar Saša Baron Koen "šu*ak" jer za medije govori neistine o projektu koji je trebalo da rade zajedno.

Koen je pregovarao sa Mejom i bubnjarem grupe Rodžerom Tejlorom oko uloge Fredija Merkjurija u dugoočekivanoj filmskoj biografiji preminulog frontmena Queena.

Nisu se dogovorili, a Koen je o tom procesu pričao za medije, što je isprovociralo Mejovu reakciju.

“Ša je postao šu*ak jer je ispričao neistinu o onome što se dešavalo”, kazao je muzičar The Daily Mail.

Koen je ranije izjavio da se članovi sastava nisu htjeli da objave detalje iz Merkjurijevog života koje je on smatrao važnim.

“Zašto bi on pričao da nismo htjeli da napravimo iskreni film? Jesmo li mi vrsta ljudi koja se krije od istine? Ne mislim tako”, naveo je Mej.

O razlozima zbog kojih su odustali od saradnje s Koenom, on je kazao:

"Odlučili smo da nije pravi za ovu ulogu iz veoma dobrih razloga, koji će vam biti jasni kad pogledate šta je radio u posljednje vrijeme. Očigledno je da ne bi išlo da on igra Fredija. Ne bi bio uvjerljiv. Nadamo se da će Ben Višou pristati. On je sjajan - pravi glumac”.

Galerija

Bonus video: