"INDIJSKA" MU MEĐU OMILJENIM PJESMAMA

PREMIJERA: Pogledajte novi spot Darka Rundeka

Rundek je odlučio da ekranizuje pjesmu plesnog i orijentalnog melosa inspirisanu njegovim putovanjem u Indiju, a snimanje ovog spota poslužilo je kao odlična prilika za saradnju sa pjevačicom i glumicom Petrom Oreč
1 komentar(a)
Darko Rundek, Foto: Privatna arhiva
Darko Rundek, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.02.2019. 21:47h

Poznati hrvatski muzičar Darko Rundek sa svojim Cargo Triom snimio je novi spot za pjesmu "Indijska" koji premijerno možete pogledati na portalu "Vijesti".

Rundek je odlučio da ekranizuje pjesmu plesnog i orijentalnog melosa inspirisanu njegovim putovanjem u Indiju, a snimanje ovog spota poslužilo je kao odlična prilika za saradnju sa pjevačicom i glumicom Petrom Oreč.

"Snimati spot sa njom je bilo veselo i lako, zahvaljujući dobroj pripremljenosti i raspoloženju Petre i njene ekipe, a i našoj spremnosti da sve pokušamo i da budemo konstruktivni saradnici. Zahvalni smo i plesačici Katarini Kosić koja je svojom elegancijom oplemenila ovaj spot", istakao je Rundek i dodao da mu je "Indijska" jedna od najdražih pjesama sa aktuelnog albuma "Mostovi" i da mu je drago što je dobila tako lijepo i bogato vizuelno ruho.

Oreč je izjavila  da je snimanje bilo veoma zanimljivo, jer je imala što da nauči od Rundekovog Cargo Trija.

"Moram priznati da mi je ova pjesma predstavljala  zaista velik izazov. Kada sam je prvi put čula, shvatila sam da to mora biti nešto mistično, misaono. Kroz cijeli spot se provlači ta 'tajanstvena žena' koju je utjelotvorila Katarina i mislim da je to bio perfektan odabir. Video smo odlučili da snimamo u studiju 'Katran', jer sam htjela da postignem čistoću kadrova, a opet punih kiča, rekla bih - modernu Indiju", dodala je ona.

Ovo je četvrti singl sa Porinom nagrađenog albuma "Mostovi", a Rundek Cargo Trio  objavio datume koncerata  proljećne turneje. 

Preporučujemo za Vas