Privatna mantra „Ojojoj” našla se u novoj pjesmi

U pjesmi sam se dohvatio hejterizma i pljuvanja
0 komentar(a)
Edo Majka, Foto: Privatna arhiva
Edo Majka, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.04.2016. 09:59h

Reper Edo Maajka spotom za numeru “Ojojoj” čija je premijera zakazana za večeras od 20 časova na MTV kanalu najavljuje novo muzičko poglavlje. U januaru je pjesmom „No pasaran“ najavio da su pripreme za novi album u toku, a sada singlom „Ojojoj“ to potvrđuje i nagovještava kakav stil, zvuk i teme će dominirati na albumu.

Novo izdanje, radnog naziva „Glavatar VII“, najavljen je za oktobar ove godine i pratiće ga koncertne promocije širom regiona, dok je Edo trenutno najviše fokusiran na svoju novu pjesmu - „Ojojoj“.

„Kad mi je Koolade pustio ovaj beat, moja privatna mantra Ojojoj je konačno izletjela van i uspjeli smo uraditi jako zanimljivu pjesmu. Ojojoj su riječi i melodija koju dugi dio života potiho izgovaram kao utjehu, kada mi se desi nešto sa čim sam nezadovoljan, povrijeđen, kad sam na gubitku… “, opisuje on.

Pesma „Ojojoj“ nastala je u zagrebačkom Studiju Morris, koji takođe preuzima ulogu Edovog izdavača novog albuma, a oba singla sa novog albuma nastala su na Kooladeov beat.

„Beat na kojem repujem je izvrstan, spor i mračan, čistokrvni klupski beat na koji se može repovati milion tema. Dohvatio sam se tu i hejterizma, pljuvanja svakog uspjeha i svega nepoznatog, pljuvanje svega sto je drugačije. Ovo je vrijeme trovača. Primijetio sam puno trovača, na ulici, na socijalnim mrežama pogotovo, ljudi koji te jednostavno zatruju u samo pet minuta razgovora, sposobni da ti sjebu cijeli dan u tri srka kafe”, objašnjava Edo.

Temu pjesme odlično prati spot za koji su zaslužni reditelj Dario Lonjak i producent Velimir Grgić, koji je sa Edom takođe odgovaran i za scenario spota.

Spot je sniman u Zagrebu, a u njemu se, osim repera, pojavljuju javnosti nepoznata lica koja je Edo pronašao putem svog Facebooka.

Bonus video: