Highway pjeva 15. u prvom polufinalu

Iz podgoričkog benda ranije su izjavili da su zadovoljni žrijebom i da bi i sami odabrali da nastupe u drugom dijelu prvog polufinala
0 komentar(a)
Highway, Foto: Privatna arhiva/Facebook
Highway, Foto: Privatna arhiva/Facebook
Ažurirano: 09.04.2016. 08:24h

Crnogorski predstavnik sastav Highway nastupiće petnaesti prve polufinalne večeri Eurosonga, odlučili su producenti festivala koji se od 10. do 14. maja održava u Stokholmu.

Prethodno je žrijebom odlučeno u kom dijelu kojeg polufinala će se izvođači predstaviti, a nakon što su organizatorima dostavljene sve numere, oni su ih rasporedili kako bi program bio što zanimljiviji gledaocima.

Iz podgoričkog benda ranije su izjavili da su zadovoljni žrijebom i da bi i sami odabrali da nastupe u drugom dijelu prvog polufinala.

"Zbog toga što, ako prođemo u finale, imamo više vremena da pripremimo taj nastup. Dobro je i to što pjesme koje su pri kraju uvijek ostanu svježije žiriju i publici”, kazao je tada Marko Pešić, član “Highwaya”.

Konačan redosljed učesnika prvog polufinala izgleda ovako: Finska, Grčka, Moldavija, Mađarska, Hrvatska, Jermenija, San Marino, Rusija, Češka, Kipar, Austrija, Estonija, Azerbejdžan, Crna Gora, Island, Bosna i Hercegovina i Malta. Naredne večeri Eurosonga predstaviće se Letonija, Poljska, Švajcarska, Izrael, Bjelorusija, Srbija, Irska, Makedonija, Litvanija, Austrija, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Danska, Ukrajina, Norveška, Gruzija, Albanija i Belgija.

Bonus video: