City Groove festival: Magnifico zaokružuje prvu noć

Druženje sa podgoričkom publikom iskoristiće da izvede i numere iz filmova "Montevideo, Bog te video" i "Montevideo, vidimo se"
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2016. 11:52h

Slovenački muzičar Magnifico još jedno je ime drugog izdanja festivala City Groove.

Poznat po hitovima "Samo malo", "Hir aj kam hir aj go", "Giv mi mani", "Pukni zoro" po prvi put će nastupiti u glavnom gradu Crne Gore i to na prvoj večeri festivala koji počinje 13. maja na Stadionu malih sportova.

Magnifico, koji je jedan od najcjenjenijih slovenačkih izvođača karijeru je započeo u grupi "U redu", sa kojom je 1992. snimio i album "Let's dance". Nakon toga posvetio se solo karijeri i snimio šest albuma u periodu od 12 godina.

U svom zvuku Magnifico kombinuje disco, balkanske melodije, funk i elektroniku.

Druženje sa podgoričkom publikom iskoristiće da izvede i numere iz filmova "Montevideo, Bog te video" i "Montevideo, vidimo se" za koje je radio muziku.

Tako će nastup slovenačkog muzičara biti sjajna uvertira u koncert balkanske muzičke atrakcije- benda Dubioza kolektiv.

Domaća podrška ex-Yu zvijezdama na velikoj bini City Groov festivala biće sastav Vertigo, finalisti prvog izdanja Royal Music Festa.

City Groove organizuje agencija Comfortably Numb uz podršku Glavnog grada, Tuborga, Capital Plaze, Hard Rock Cafea, Elektroprivrede, Jegermastera..., a uskoro će bi poznati i ostali učesnici festivala koji će trajati do 15. maja.

Galerija

Bonus video: