LEGENDA NA JAZU

Sister Bliss dolazi na Sea Dance!

Slavna umjetnica će nastupiti 14. jula na Dance Paradise bini
4 komentar(a)
Sister Bliss, Foto: Promo
Sister Bliss, Foto: Promo
Ažurirano: 04.04.2016. 13:14h

Sister Bliss iz legendarne grupe Faithless dolazi na Sea Dance festival na Jazu!

Slavna umjetnica će nastupiti 15. jula na Dance Paradise bini.

Sister Bliss je autorka muzike za muzičke himne poput "God is DJ", "Insomnia", "We Come 1", "Music Matters", "Salva Mea" uz pomoć kojih je Faithless ušao u istoriju moderne muzike kao jedan od najbitnijih bendova u istoriji elektronske muzike sa preko 15 miliona prodatih albuma.

Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a sarađivala je sa imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure).

"Nastup na Jazu potvrdio je i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa "Don't Be So Shy" koji je u prethodnih 6 meseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitova, osvajajući top liste po cijelom svijetu.

Njima se pridružuje i beogradski bend S.A.R.S,koji će na Sea Dance festivalu proslaviti 10 godina rada. Na Jaz stižu i velike zvijezde bass scene, kultni DJ i producent, glumac i vizuelni umjetnik Goldie, te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati čuveni MC Stamina. Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade i miljenici regionalne publike, kotorski hip-hop tandem Who See i ove godine će biti domaćini glavne bine festivala. Sada već rezidenti festivala, Dedduh i Noyz izvešće neke od najopularnijih hitova poput „Đe se kupaš“, „Nemam ti kad“, „Dinamida“, „Nije preša“ i mnoge druge", navodi se u saopštenju organizatora.

Ulaznice po poklon cijeni do 15. aprila u ponoć!

Limitirana količina trodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 24.99 eura za Sea Dance Festival, sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu, biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš) samo do 15. aprila tačno u ponoć, nakon čega će ulaznice biti skuplje.

Kartu za sva tri dana Sea Dance festivala moguće je kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivala.