SNIMILI SPOT ZA "ODLAZIŠ"

Pjesma "Ničim izazvan" koja je najbrže našla put do publike

Novi video popularni sastav će predstaviti u ponedjeljak
146 pregleda 0 komentar(a)
Ničim izazvan, Foto: Privatna arhiva
Ničim izazvan, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.02.2019. 00:26h

Popularni srpski sastav “Ničim izazvan” snimio je spot za  numeru “Odlaziš?” i objaviće će ga u ponedjeljak.

„Odlaziš?“ je naslovna numera sa drugog studijskog albuma benda “Ničim izazvan”, na kojem su se našle i pjesme “Dalijev brk”, “Igla i vinil”, “Bo bo bom”, “Udahni vazduh”, ali i singl čiji je spot ranije takođe premijerno predstavljen na MTV-ju, pod nazivom  “Rekla je”.

“Pjesma 'Odlaziš?' je, sudeći po više od stotinu hiljada slušanja na zvaničnom Youtube kanalu benda, najbrže pronašla put do publike”, objasnio je bend  u najavi spota zašto je odlučio da ekranizuje baš ovu numeru.

Sastav je i na ovom videu sarađivao sa  BIM  produkcijom, a  glavni protagonisti su mladi srpski glumci Ivana Dudić i Ljubomir Bulajić.

Obožavatelji sastava “Ničim izazvan” finalni proizvod premijerno mogu pogledati MTV kanalu u ponedjeljak, 4. aprila u 20 časova.

Bend se  proslavio u regionu prije dvije godine, kada je u okviru albuma “Ničim izazvan”  ostvario veliki uspjeh pjesmom “Trideset”, a potom i sa “Bilo gdje”.

Sastav “Ničim izazvan” čine Bojan Gluvajić (vokal i gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina, truba i harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal), Marko Leđenac (bubnjevi) i Nikola Petrović, (trombon).