SPOT IZAŠAO, KAMPANJA PRI KRAJU

Ko donira za jedrenjak, od Ramba dobija duge gaće

Rambo je prethodno pozvao fanove da snime svoje viđenje videa za "Duge donje gaće", a on će ih objaviti na svojoj Facebook stranici. Desetak fanova se odazvalo i snimilo svoje spotove
1 komentar(a)
Rambo Amdeus, Foto: Facebook.com/ramboamadeus
Rambo Amdeus, Foto: Facebook.com/ramboamadeus
Ažurirano: 11.02.2019. 01:25h

Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus objavio je novi spot za pjesmu "Duge donje gaće" koji se može pogledati na YouTube servisu. 

Pjesmu sa aktuelnog albuma "Vrh dna", objavljenog prošle godine, ekranizovao je Dejan Flajšman, a u njemu se pojavljuju Anamarija Tumbas, Srđan Olman, Silvija Kovač, Tanja Mučalov, Branimir Bibić i Gordana Trivunović-Tumbas.

Rambo je na svojoj  Facebook stranici napisao da je spot za "Duge donje gaće" urađen drugačije od prethodnih, prije svega po tome što ima zaplet. Popularni muzičar prethodno je ekranizovao pjesme "Privatizova" i naslovnu numeru sa albuma "Vrh dna".

Rambo je prethodno pozvao fanove da snime svoje viđenje videa za "Duge donje gaće", a on će ih objaviti na svojoj Facebook stranici. Desetak fanova se odazvalo i snimilo svoje spotove.

Svjetski Kilo Car, poznat i po ekološkom aktivizmu, je prije skoro mjesec dana pokrenuo kampanju prikupljanja sredstava za solarni jedrenjak putem servisa Indiegogo. Ostalo je još sedam dana kampanje, a Rambo je na Facebooku saopštio da je već prikupljeno više od pola potrebnog budžeta i da je izvjesno da će jedrenjak biti izgrađen. One koji doniraju novac čekaju brojne nagrade od Ramba, među kojima su duge donje gaće, VIP ulaznice za njegove koncerte, autogrami, pozivnice za porinuće broda,  sat jedrenja, izlazak na binu sa njim...

Rambo vidi solarni jedrenjak kao podstrek za promjene loših ekoloških navika i za očuvanje Jadranskog mora.