"God Signals" izlazi 4. aprila

AudioStorm je prošle sedmice objavio saradnju sa cetinjskim Double Needle Projectom, singl pod nazivom "Morphine" koji je izašao za Soundteller Records, a može se čuti na YouTube servisu
3 komentar(a)
Ognjen Vuković, AudioStorm, Foto: Privatna arhiva
Ognjen Vuković, AudioStorm, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.03.2016. 18:58h

Podgorički DJ i producent Ognjen Vuković, koji nastupa pod psuedonimom AudioStorm najavio je da će novi EP "God Signals " objaviti 4. aprila. Novo izdanje izaći će za izdavačku kuću Movement Recordings iz Grčke, koja je posvećena pretežno haus i tehno zvuku, a moći će da se kupi u svim poznatijim muzičkim onlajn prodavnicama. Sadržaće tri numere.

AudioStorm je prošle sedmice objavio saradnju sa cetinjskim Double Needle Projectom, singl pod nazivom "Morphine" koji je izašao za Soundteller Records, a može se čuti na YouTube servisu.

Vrijedni podgorički producent početkom mjeseca je objavio i dva remiksa - za pjesmu "Faces" Desaturatea i "The Phantom" Nikolasa Agudela i Havijera Mise. Vuković, koji se pretežno bavi deep i progressive house zvukom važi za jednog od najkreativnijih autora novog talasa crnogorske elektronske scene i iza sebe ima brojna izdanja, među kojima se izdvajaju saradnje sa svjetski poznatim izdavačkim kućama Sudbeats i Bonzai.

Bonus video: