Gven Stefani priznala: Bila bih blagoslovena sinom koji je gej

Ona je takođe priznala da uvijek ispituje svoje gej prijatelje o svojim iskustvima tokom odrastanja i ističe da zna "da je biti teško biti drugačiji, ako želite to tako da kažete"
6 komentar(a)
Gven Stefani, Foto: Beta/AP
Gven Stefani, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.03.2016. 09:01h

Gven Stefani je u intervjuu za “Between the Lines” izjavila kako bi se osjećala "blagosloveno" kada bi neki od njenih sinova jednom priznao da je gej.

Majka trojice sinova rekla je za LGBT novine:

"Bila bih blagoslovena gej sinom. Znate da bih se osjećala blagoslovlenom zbog toga. Samo želim da moji sinovi budu zdravi i srećni, i samo molim Boga da me svaki dan vodi i da budem dobra majka jer to nije lak posao", istakla je pjevačica.

"Bila sam dovoljno srećna da vodim tako blagosloven život. Imala sam mogućnost da putujem svijetom i upoznajem različite vrste ljudi. Zaista nije važno jeste li gej, strejt, što god. Postoje dobri i loši ljudi. Samo želim da moja djeca budu srećna i bez obzira na to kakvim ih putem Bog pošalje, to će biti njihov put. Ja samo moram biti majka puna podrške i to je ono što ću i biti", obećala je Gven.

Ona je takođe priznala da uvijek ispituje svoje gej prijatelje o svojim iskustvima tokom odrastanja i ističe da zna "da je biti teško biti drugačiji, ako želite to tako da kažete".

"Meni se to čini tako normalnim", dodala je ona.

Bonus video: