Dizajnirajte viber stikere za novosadski Exit

Cilj takmičenja je da kreativci iz čitavog svijeta izraze svoje viđenje Exit avanture, koju čine Exit i Sea Dance festivalu, u formi viber stikera koji će se koristiti u četovima tokom cijele godine
186 pregleda 0 komentar(a)
Eli Golding, Foto: Getty Images
Eli Golding, Foto: Getty Images
Ažurirano: 23.03.2016. 16:54h

Novosadski festival Exit i popularna aplikacija za razmjenu poruka viber pokrenuli su zajedničko takmičenje u dizajnu stikera pod nazivom "Moja Exit avantura".

Cilj takmičenja je da kreativci iz čitavog svijeta izraze svoje viđenje Exit avanture, koju čine Exit i Sea Dance festivalu, u formi viber stikera koji će se koristiti u četovima tokom cijele godine.

Takmičenje će nadgledati organizacija Talenthouse, koja umjetnicima iz cijelog svijeta pruža direktan pristup kreativnom sadržaju vodećih robnih marki, agencija i pop ikona. Pobjednik, kojeg će odabrati zvanični žiri, će dobiti nagradu u iznosu od tri hiljade dolara, dok će njegov dizajn biti pretvoren u stiker paket spreman za preuzimanje na viberu.

Žiri će takođe izabrati i četiri istaknuta umjetnika koji će osvojiti po 500 dolara, a svi će biti nagrađeni ulaznicama za Exit avanturu, dok će pobjednik konkursa dobiti i VIP pristup.

Zvanična stranica konkursa "Moja Exit avantura" dostupna je na web sajtu Talenthousea, na linku: talenthouse.com/i/create-a-viber-sticker-pack-inspired-by-exit-adventure-sr.

Exit festival će se ove godine održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a kao njegov produžetak na plaži Jaz u Budvi uslijediće Sea Dance od 14. do 16. jula. U okviru Exit avanture publika će imati priliku da čuje muzičke zvijezde kao što su Eli Golding (na slici), Bastille, Viz Kalifa, Hurts, The Vaccines, Niki Romero, Andy C i mnogi drugi.

Za državljane Crne Gore ulaznica za Sea Dance trenutno košta 24,99 eura, za Exit 58, a za Exit Avanturu 69 eura.

Bonus video: