Anita Popović među predlozima Topl liste Radija Split

Iako joj je čast što se našla u društvu Dragojevića i Stipišića, svjesna je da joj šanse za ulazak na listu nijesu prevelike
57 pregleda 2 komentar(a)
Anita Popović, Foto: Facebook
Anita Popović, Foto: Facebook
Ažurirano: 23.03.2016. 12:34h

Crnogorska pjevačica Anita Popović sa nedavno objavljenom kompozicijom “Vrati se” našla se među predlozima na Top listi radija Split.

“Iznenađena sam što sam se našla i među predlozima s obzirom na to da na samoj listi nema izvođača iz ostalih ex-YU republika, sve su Hrvati. A još veće je oduševljenje što su među predlozima i nove pjesme Džibonija i Olivera Dragojevića”, pohvalila se Popovićeva.

Iako joj je čast što se našla u društvu Dragojevića i Stipišića, svjesna je da joj šanse za ulazak na listu nijesu prevelike, ali se raduje što je stigla i doovde.

“Eto oni koji žele da me podrže i glasaju za mene neka pošalju na e-mail topnjaca@hrt.hr moje ime sa nazivom pjesme i to će se računati kao glas. Da li sam prošla ili ne znaćemo u utorak, ali za mene je i ovo veliko”, ističe pjevačica.

Numeru “Vrati se” potpisuje vođa rok sastava “Divlje jagode”, Zele Lipovača sa kojim pjevačica sarađuje posljednjih godinu dana. Pored muzike i teksta, Zele je za tu pjesmu odsvirao i gitare.

Bonus video: