Volim da đuskam, idem u grad da bih plesala

'Dance floor plače' je metafora za neke druge stvari”
72 pregleda 1 komentar(a)
MC Sajsi, Foto: Alek Živković
MC Sajsi, Foto: Alek Živković
Ažurirano: 19.03.2016. 17:45h

Srpska reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, objavila je prije dva dana singl “Dance floor plače”, a tim povodom je za “Vijesti” otkrila zašto se ovoga puta odlučila za nježniji zvuk, kao i kakvi su prvi komentari fanova.

“Pošto je ovo malo nesvakidašnja pjesma za mene, prilično je pop i ljetnja, tako su i komentari u skladu sa njom pozitivni. Vidi se da su svi blago iznenađeni, ali pozitivno i dopada im se ovaj moj pop fazon”, kaže ona.

Za razliku od ranijih numera, ovoga puta Sajsi MC je otkrila i svoju drugu, pop stranu, a prema njenim riječima jedan od razloga za to je ponovna saradnja sa Rastkom Aksentijevićem.

“Mi smo već sarađivali na pjesmama 'Sa devojkom u šoping mol', 'Dobacuju na ulici' i 'Nana me je naučila bonton' i te numere su bile moje klasične, tako da smo jednostavno željeli da nam ovog puta ne bude dosadno, da napravimo sebi izazov i uradimo pjesmu koja će svima da bude malo čudna”, ispričala je Rašić.

“Tako da je ovo bilo igranje sa žanrom, ali namjerno”, zaključuje ona, a zatim otkriva kada je i sama posljednji put bila na “dance flooru” (podijumu za igru).

“Prije mjesec dana. Bilo je super, ja volim da đuskam i idem u grad da bih plesala. To mi je glavna motivacija”, pohvalila se ona.

Na pitanje da li zaista kao u pjesmi danas plesni podijumi plaču, jer više niko ne pleše, Sajsi MC odgovara: “U suštini to je metafora za neke druge stvari, ali može da se gleda i konkretno za podijum”. Iako su fanovi pjevačice i reperke navikli da svaki njen novi singl gledaju na MTV top-listi Domaćica, ovoga puta će to izostati, pošto za sada nije u planu ekranizacija numere “Dance floor plače”.

“Samo sam željela da predstavim ljudima ovu pjesmu, zato što smatram da je promjena. 'Torima' je bila posljednja i imala je malo tvrđi zvuk i htjela sam da objavim ovu, jer ide proljeće i nekako mislim da je bila pravi izbor”, kazala je ona, i najavila da se uskoro može očekivati još njenih singlova.

Bonus video: