Jovan Aleksić snimio spot za „Tvoje riječi”

„Radio sam sa divnim, mladim ljudima, punim entuzijazma”
0 komentar(a)
Jovan Aleksić, Foto: Privatna arhiva
Jovan Aleksić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.03.2016. 14:45h

Mladi crnogorski pjevač, Jovan Aleksić, nedavno je snimio spot za pjesmu “Tvoje riječi” u beogradskom “Studiju 3000”, a kako je kazao premijera se očekuje početkom aprila.

“Uživao sam u snimanju spota kao i u pozitivnoj energiji ljudi sa kojima sam sarađivao. Radio sam sa divnim, mladim ljudima, punim entuzijazma, ekipom 'X Visual Production' na čelu sa Davidom Mićićem”, kazao je on.

“U pitanju je ekipa koja ima savršene ideje za spot koji je sniman u studiju, ali to neće umanjiti kompletan doživljaj. Biće moderan, mladalački i nadam se da će moji fanovi biti zadovoljni”, kazao je Aleksić i dodao da su “spot uljepšale i plesačice plesnog kluba 'Dance Factory'.

Pjevač je otkrio i da se u spotu pojavljuje djevojčica Dejana Bajić iz Novog Sada, koja ga je pratila i tokom nastupa u takmičenju “Pinkove zvezdice”, a koja je sada svjetska prvakinja u klasičnom baletu i džez plesu.

Tekst za pjesmu “Tvoje riječi”, napisala je Jovanova mama, Tatijana Aleksić, muziku Nemanja Mihajlović, koji je sa Markom Konom uradio i aranžman.

Jovan će početkom aprila snimiti još jednag spot za kompoziciju čiji tekst takođe potpisuje Tatijana Aleksić, dok je muziku i aranžman uradio Veselin Frenki Bogićević

Bonus video: