Pijana Madona šokirala publiku u Melburnu

U razgovoru za britanski tabloid “The Sun” Madona je i sama priznala da je na koncertu u Melburnu “zeznula” nekoliko pjesama.”Pomislili biste da mi je to zapisano u DNK-u”, dodala je ona
2 komentar(a)
Madona
Madona
Ažurirano: 14.03.2016. 10:27h

Svjetska pop zvijezda Madona izgleda da je bila popila koju čašicu više, pa nije bila na očekivanom nivou tokom izvođenja nekoliko pjesama na koncertu u Melburnu.

Ona je šokirala publiku pojavivši se na bini sa tekilom koju je pila, a potegla je i iz pljoske jednog od fanova, prenosi MTV. Zatim je užasnula prisutne i jednom molbom.”Neka me neko je*e, molim vas. Neka se neko pobirne za mene. Ko će se pobrinuti za mene?”, zapitala je pjevačica, koja se na bini i provozala na malom triciklu sa kojeg je zatim pala.

U razgovoru za britanski tabloid “The Sun” Madona je i sama priznala da je na koncertu u Melburnu “zeznula” nekoliko pjesama.”Pomislili biste da mi je to zapisano u DNK-u”, dodala je ona.

U pomenutom razgovoru osvrnula se i na bitku koju vodi sa svojim bivšim suprugom, rediteljem Gajem Ričijem, za starateljstvo nad njihovim petnaestogodišnjim sinom Rokom.

“Ako to znači da sam naučila još jednu stvar u životu, prihvatiću to”, izjavila je Madona.

Bonus video: