Lagana pobjeda na domaćem terenu: Publika horski repovala sa Sivilom

Sivilo je pozvao sve bitmejkere i producente zainteresovane za saradnju da ga kontaktiraju
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2016. 16:20h

Sivilo je još jednom potvrdio da je najpopularniji podgorički reper, napunivši sinoć skoro do kraja "Montenegro pab" u svom rodnom gradu, u okviru "Nikšićko rocks" serijala koncerata.

Eksplozivna atmosfera vladala je tokom dvočasovnog nastupa, a da nas čeka uzbudljiva noć moglo se naslutiti još u prvim trenucima kada je crnogorski reper izašao na binu uz veoma bučne ovacije mlade publike.

Sivilo je prije svega promovisao svoj aktuelni projekat "Ljeto kada su me krunisali", bio je to prvi njegov nastup u glavnom gradu od kad je to izdanje sredinom prošle godine objavljeno, ali nije zaboravio ni svoj uspješni debi "Tamna strana sreće", kao i neke od pjesama na kojima je gostovao drugim izvođačima.

"Hvala svima za ovu predivnu noć. Poslije dvije godine evo me opet pred mojim ljudima", poručio je reper koji je nastupio uz pratnju hajpmena, DJ-a i bubnjara. Posebnu draž koncertu donijelo je upravo korišćenje bubnja, koji je unio energičnost rok svirke i s vremena na vrijeme tjerao publiku na skakanje i šutke. Negativna strana je što su bubnjevi često bili toliko glasni da su "jeli" matrice, koje su se zbog toga slabo čule, pa su oni koji nisu upoznati sa Sivilovim stihovima teško mogli da razaznaju o čemu se radi.

No takvih je sinoć bilo vrlo malo. Publika je sa rukama u vazduhu i često snimajući telefonima nastup, horski repovala zajedno sa podgoričkim reperom, koji joj je često prepuštao pjevanje refrena. "Rado bi", "Kompleks", "feat. Ceca" neke su od pjesama koje su izazivale najžešću reakciju.

Poseban kuriozitet bilo je to što je Sivilo svoje pjesme često izvodio u drugačijim verzijama od studijskih, povremeno koristeći i obrađene matrice drugih izvođača, pa je tako recimo pjesmu "Mala" odrepovao preko muzike za "Can't Feel My Face" Weeknda, a "Sam protiv svih" preko "In The End" Linkin Parka.

Sivilo je upisao još jednu laganu pobjedu na domaćem terenu, a noć ranije je imao i uspješan koncert u Nikšiću. Sada će se okrenuti radu na novom albumu, koji je već najavio na svojoj Facebook stranici i pozvao sve bitmejkere i producente zainteresovane za saradnju da mu se jave na mejl sivilo.studio@gmail.com.

Galerija

Bonus video: