Pogledajte spot za pjesmu "Bugi Bugi"

Projekat 24 je organizacija koja se bavi okupljanjem regionalnih alternativnih muzičara "sa ciljem stvaranja kvalitetne muzike“, pozivaju sve zainteresovane umjetnike, ali i sponzore da se pridruže projektu putem mejl adrese projekat24@gmail.com
133 pregleda 6 komentar(a)
Bugi Bugi, Foto: Projekat 24
Bugi Bugi, Foto: Projekat 24
Ažurirano: 07.03.2016. 17:14h

Projekat 24, koji čine crnogorski producent Remety Beat, pjevačica Irena Fanfani i srpski reper MC Čorba, snimio je spot za pjesmu "Bugi Bugi".

Za razliku od prošlog singla "Vuči", koji je takođe ekranizovan i kojim je dominirao tvrđi zvuk, autori novu pjesmu svrstavaju u fanki hip hop.

"Kako je prvi spot (za 'Vuči') urađen sa nuka eura budzeta i velikim entuzijazmom cijelog tima, za ovaj smo sami skupili pare da bi priču digli na viši nivo. Spot je snimljen u hotelu 'Riviera' u Njivicama (Herceg-Novi) u kom su glumci i statisti tim kuvara na čelu sa Milanom Jankovicem aka MC Čorbom, koji pripremaju večeru za jednog specijalnog gosta. Akcija je euforična i na kraju će izmamiti osmijeh kod gledalaca", uvjeren je Marko Mitrović, koji nastupa pod pseudonimom Remety Beat.

On se zahvalio osoblju hotela na velikoj pomoći pri radu na spotu.

Projekat 24 je organizacija koja se bavi okupljanjem regionalnih alternativnih muzičara "sa ciljem stvaranja kvalitetne muzike“, a Mitrović je sve zainteresovane umjetnike, ali i sponzore pozvao da se pridruže projektu putem mejl adrese projekat24@gmail.com.

Bonus video: