Na promociju evrovizijske pjesme Highwaya dolaze Deen i Dalal

“Odavno smo u traženju sponzora i koliko sam upoznat, skoro da smo zaokružili budžet koji nam je potreban da ovu priču iznesemo kako treba”, ispričao je Maksimović
57 pregleda 1 komentar(a)
Highway, Foto: Privatna arhiva
Highway, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 01.03.2016. 18:07h

Prezentacija pjesme “The Real Thing”, sa kojom će ove godine bend Highway predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, biće 4. marta u Budvi, a kao i prethodnih godina, RTCG je pripremila specijalnu emisiju.

Šef evrovizijske delegacije Ivan Maksimović, koji je zadužen za pomenutu emisiju, kazao je da će biti prikazani mnogi zanimljivi detalji o tome kako je pjesma nastajala, do dešavanja koje su pratile njenu ekranizaciju. Isto je nedavno za Vijesti najavio i član Highwaya Marko Pešić, koji je kazao da su tokom rada na pjesmi kamere bile stalno uz njega i kolege iz benda Petra Tošića, Luku Vojvodića i Bojana Jovovića.

“Ekipa RTCG je bila sa nama u Zagrebu kada smo snimali pjesmu i to zabilježila, a ispratili su i snimanje spota u Beogradu. Vjerovatno će emisiju upotpuniti svim tim detaljima vezanim za pjesmu i spot”, kazao je Pešić tada.

Za razliku od prethodnih godina, u ovogodišnjoj emisiji će se pojaviti i predstavnici nekih zemalja iz regiona. Za sada je potvrđeno učešće ekipe iz Bosne i Hercegovine, koju predvodi pop pjevač Deen. Sa njim će doći i pjevačica Dalal, jer zajedno izvode evrovizijsku numeru "Ljubav je".

“Svima smo uputili zahtjeve za učešće u emisiji, međutim Srbija, Hrvatska i Makedonija će pjesme prezentovati tek nakon nas. Zato njihovi predstavnici neće biti u emisiji”, ispričao je Maksimović, dodajući da čekaju da albanska predstavnica potvrdi dolazak u Budvu, a da će jedan od gostiju biti Nenad Knežević Knez, prošlogodišnji predstavnik Crne Gore.

On je naveo da će emisija, koja se snima u hotelu Splendid", imati zanimljive sagovornike i priloge, te da će trajati 40-ak minuta.

Prezentaciji pjesme uživo će prisustvovati oni koji su finansijski podržali projekat “Eurosong”.

“Odavno smo u traženju sponzora i koliko sam upoznat, skoro da smo zaokružili budžet koji nam je potreban da ovu priču iznesemo kako treba”, ispričao je Maksimović.

Promocija će biti održana u hotelu “Splendid” u Bečićima u petak od 12 časova, uz direktan prenos na Televiziji Crne Gore.

Bonus video: