Highway danas snima spot za evrovizijsku pjesmu

Iako su planirali da kadrove snime sredinom februara u Kotoru, momci iz benda Highway su se na kraju predomislili i riješili da video snime u Beogradu pod režiserskom palicom Džulijana Vuda
4 komentar(a)
Highway, Foto: Privatna arhiva
Highway, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.02.2016. 06:24h

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, grupa Highway, danas počinje snimanje spota za ovo takmičenje, potvrdio je “Vijestima” šef press pula Sabrija Vulić.

Iako su planirali da kadrove snime sredinom februara u Kotoru, momci iz benda Highway su se na kraju predomislili i riješili da video snime u Beogradu pod režiserskom palicom Džulijana Vuda.

"Za mjesto snimanja odabrali su 'Depo', a spot će imati art koncept i biće povezan sa live nastupom. Suština spota biće u energiji benda i raznim vizuelnim efektima koji ce pratiti specifičan stil pjesme", otkrio je Vulić.

Highway će nastupiti u drugom dijelu prve polufinalne večeri Eurosonga, 10. maja u Stokholmu. Momci, koji su popularnost u regionu stekli zahvaljujući muzičkom takmičenju X Faktor, nadaju se ulasku u finale takmičenja.

Evrovizijsku pjesmu izvešće na engleskom, a snimali su je u saradnji sa hrvatskim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem. Prezentacija numere zakazana je za početak marta.

Bonus video: