Miss Sunshine večeras u Podgorici

Crnogorska publika imala je priliku da uživa u setu osječke tehno dive na prethodnom dočeku Nove godine u Kotoru
0 komentar(a)
misi, Foto: Facebook
misi, Foto: Facebook
Ažurirano: 12.02.2016. 18:09h

Jedna od najpoznatijih DJ-ki sa ex Yu prostora Miss Sunshine nastupiće u petak u podgoričkom klubu "Strike" u okviru 13. izdanja žurke pod nazivom "Satellite Party". Početak žurke je zakazan za 22 sata, a kao lokalna podrška nastupiće Nikola Vuković. Ulaz će koštati pet eura.

Sunčica Barišić aka Miss Sunshine je na elektronskoj sceni prisutna skoro dvije decenije, iza sebe ima nastupe na skoro svim kontinentima svijeta i popularnim festivalima kao što su Tomorrowland, Amsterdam Dance Event i Dimension, a svoje kompozicije objavljivala je za poznate etikete poput Deeply Rooted, Decoy, KMS i Random Island. Vlasnica je izdavačke kuće "Out Of Place".

Osječka tehno diva prošle godine je objavila EP "Mood Module", a najavila je da će u martu izaći njeno novo izdanje. Crnogorska publika imala je priliku da uživa u njenom setu na prethodnom dočeku Nove godine u Kotoru.

Nikola Vuković je nikšićki DJ koji je karijeru započeo 2012. U njegovim setovima dominira tehno zuvk, a ove godine je najavio da će izaći i njegova prva izdanja.

Satellite Party se od prošle godine održava na istom mjestu i do sada je ugostio gotovo sve aktuelne crnogorske DJ-eve, a organizatori su najavili da će od ove godine dovoditi i strana imena. Miss Sunshine, koja je u ime Hrvatske prije dvije godine na Ibici uzela nagradu za dens naciju godine, prva je u nizu gostiju iz regiona.

Bonus video: