Eli Golding i Nikol Kidman zvijezde Sanrema

“Prelijepo je biti ovdje, jer sam u Italiju zaljubljena od svoje 17. godine. Zato joj se često vraćam”, kazala je glumica kombinujući engleski i loš italijanski jezik
93 pregleda 0 komentar(a)
Nikol Kidman, Foto: Beta/AP
Nikol Kidman, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.02.2016. 17:15h

Četvrto, posljednje polufinalno veče čuvenog italijanskog muzičkog festivala Sanremo, biće održano večeras i finalisti će biti izabrani nakon nastupa. O tome ko prolazi dalje odlučuju u jednakoj mjeri glasovi publike i žiri koji čine novinari, a tako će biti i sjutra veče kada će biti proglašen pobjednik i predstavnik italije na Eurosongu.

Nakon prve večeri, kada je sva pažnja bila usmjerena na gostujuću zvijezdu Eltona Džona, druga noć protekla je u znaku britanske pjevačice Eli Golding koja je u Ariston teatru nastupila u revijalnom dijelu.

Zvijezda večeri bila je i holivudska glumica Nikol Kidman koja je izašla na binu uz gromoglasni aplauz.

“Prelijepo je biti ovdje, jer sam u Italiju zaljubljena od svoje 17. godine. Zato joj se često vraćam”, kazala je glumica kombinujući engleski i loš italijanski jezik.

Kidman je nakon toga odgovarala na pitanja voditelja, a kada je poslala poljubac publici mnogima nije promaklo da je koža na njenim rukama otkrila broj godina (48) jer nije bila u skladu sa zategnutim lice.

Bonus video: