Southern Soul festival najavio prve izvođače

Karte za festival su trenutno u prodaji, a za državljane Crne Gore koštaju 39, dok ih publika iz ex-YU zemalja može kupiti za 49 eura
1 komentar(a)
Marcos Valle (Novina), Foto: BOLOGNAJAZZFESTIVAL.COM
Marcos Valle (Novina), Foto: BOLOGNAJAZZFESTIVAL.COM
Ažurirano: 12.02.2016. 17:08h

Organizatori Southern Soul festivala koji biti održan od 30. juna do 3. jula na ulcinjskoj plaži Dolcinium, objavili su prva imena izvođača.

“Predvodnik druge generacije braziliane i jedno od najvećih imena istorije brazilske muzike, Marcos Valle i Ed Motta, predstavnik brazilskog džeza, fanka i soula donijeće duh svoje zemlje na glavnu binu festivala”, stoji u saopštenju u kojem se dodaje da će na Velikoj plaži nastupati i britanski Yussef Kamal Trio, Pete Jozef i još 40-ak izvođača.

Među najavljenima su i Nicola Conte, Paul Murphy, Nick Hosier, Kev Beadle, Patrik Forge, Rich Medina, Rahaan, Kiko Navarro, Rainer Trueby, Eddy Ramich, Dom Servini, Red Greg, The Reflex i mnogi drugi.

“Da bi se sačuvala ekskluzivnost festivala, ali i komfor posjetilaca, prodaja karata je limitirana na 2.000 komada. Nakon tri uspješna izdanja, interesovanje za ovu manifestaciju je u evropskim zemljama značajno poraslo”, saopštili su organizatori dodajući da su skoro rasprodali promotivne ulaznice u zapadnoevropskim zemljama, naročito u Velikoj Britaniji.

Karte za festival su trenutno u prodaji, a za državljane Crne Gore koštaju 39, dok ih publika iz ex-YU zemalja može kupiti za 49 eura.

Bonus video: