Anita Popović se raduje 14. februaru: Izdaje singl i slavi ljubav

Umjesto svirke, taj dan provešću sa svojim dragim
124 pregleda 2 komentar(a)
Anita Popović, Foto: Draško Ivanović
Anita Popović, Foto: Draško Ivanović
Ažurirano: 11.02.2016. 20:00h

Nakon što je obradila hit Divljih jagoda, numeru “Marija” crnogorska pjevačica Anita Popović kroz novi singl nastavlja saradnju sa frontmenom tog benda Zeletom Lipovačom. Naime, pjesma “Vrati se”, snimljena krajem 2015. u Zagrebu, 14. februara imaće premijeru na Drugom programu Hrvatskog radija u emisiji “Glazbeni megaherc”.

“Zeletov izdavač “Croatia Record” je i ovog puta zadužen za distribuciju numere u regionu. Zele nije samo autor kompozicije, već joj je dao svoj pečat svirajući gitaru, tako da će biti potpisana kao Anita ft. Zele”, ispričala je Vijestima Popovićeva. Pjesma srednjeg tempa u pop-rok fazonu, osvojila ju je, kaže, na prvo slušanje.

“Svidjelo mi se što u tekstu nema previše filozofije. Govori o ženi koja čeka dragog da joj se vrati, a zbog melodije nije tužna, već divlja. Možda je zbog te ljubavne tematike Croatia Records izabrala 14. februar da pusti singl u etar”, ističe Popovićeva. Kao većina zaljubljenih, raduje se ovom prazniku, ali ne samo zbog singla, već što će taj dan provesti u društvu voljene osobe.

“Nijesam od onih koji Sveti Valentin slave od skora. U mojoj porodici se ovaj praznik slavi od kad znam za sebe. Imamo rođake u Kanadi od kojih smo dosta saznali o proslavi Dana zaljubljenih, a nikad ga nijesam doživljavala kao praznik ljubavi samo između muškarca i žene, već uopšte. Tog dana treba da se pruža ljubav svima koje volimo, da se kroz taj gest ona veliča”, smatra pjevačica koja i pored ponuda koje je dobila, tog dana neće raditi.

“Odlučila sam da ga ove godine provedem neradno, jer sam zaljubljena i želim to da obilježim. Uživaću u društvu porodice, a umjesto svirke, to vrijeme provešću sa svojim dragim”, otkriva ona.

Bonus video: