Go Future! organizuje elektronske žurke četvrtkom

Go Future !” je kolektiv DJ-eva i producenata iz Crne Gore koji su zainteresovani za razne tipove moderne elektronske muzike i njenih subkultura, a trenutno jezgro kolektiva čine Bocho, Sharlo, Gorčin Pejović, Luka Papan i Pass Manit
0 komentar(a)
Gav TK, Foto: Privatna arhiva
Gav TK, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.02.2016. 14:44h

Crnogorski muzički kolektiv “Go Future!” tokom ovog mjeseca svakog četvrtka organizovaće nastupe u podgoričkom Montenegro pabu. Ljubitelje elektronske muzike zabavljaće Gav TK, Raven TK, Chevalier, Aleksandar Grum, Goran Ivanović i Masturbeator.

“Ovog četvrtka (11. februar) imaćete priliku da plešete uz zvuke tehno muzike koju će miksati dobro poznati Gav TK i Shandu, mladi DJ sa Cetinja koji je u svojoj osamnaestoj godini uspio da se probije na lokalnoj sceni i bude zapažen među kolegama”, kazali su iz “ Go Future!” ekipe, koja je zadužena za vizuelizaciju na nastupima.

“ Go Future !” je kolektiv DJ-eva i producenata iz Crne Gore koji su zainteresovani za razne tipove moderne elektronske muzike i njenih subkultura, a trenutno jezgro kolektiva čine Bocho, Sharlo, Gorčin Pejović, Luka Papan i Pass Manit.

“Naš kolektiv je usko povezan sa Mystic Stylez ekipom iz Beograda, koja promoviše footwork i bass-centričnu muziku u Evropi uz pomoć Sexy Deutsch (ZEN Clan) drugara iz Beča i Teklife ekipe iz Čikaga. Svi u ovoj porodici imaju interesovanja za specifične mikro scene i stilove. Imaju mnogo prijatelja širom svijeta gdje su i nastupali (USA, Kina, Srbija) i cilj im je da se Crna Gora nađe na toj mapi”, objasnio je Sharlo.

“ Go Future !” ranije je organizovao nastupe lokalnih DJ-eva, kao što su Luka Papan, Marko Pajković i Staša Baštrica, kao i živi nastup Gorčina Pejovića.

Februarski nastupi četvrtkom počinju u 22 sata, a ulaz je besplatan.

Bonus video: