GLEDAO BI SABOR PO CIJELI DAN

Goran Bare: Ništa nije smješnije od politike

"Da imam novaca i vremena, ja bih 24 sata gledao zasjedanje Sabora. Kad odu s teme, pa ih onaj jadnik ne može vratiti, pa ustaše i partizani, bela garda i to"
93 pregleda 2 komentar(a)
goran bare, Foto: Screenshot/rtl
goran bare, Foto: Screenshot/rtl
Ažurirano: 01.02.2016. 22:12h

Popularni hrvatski muzičar Goran Bare za RTL je kazao da je u posljednje vrijeme okupiran politikom.

Ništa mu, objašnjava nije slađe od cjelodnevnog praćenja prenosa sjednice Sabora, jer mu malo koji film priušti toliko smijeha, a posebno ga inspiriše Tomislav Karamarko.

Uprkos tome nije baš savladao imena hrvatskih narodnih zastupnika, pa je premijera Tihomira Oreškovića nazvao Marko.

"Mislim da on nije prebolio to što nije postao premijer, mislim da će tu biti još veeeeelikih... Nemojte se začuditi ako Tomislav bude rovario ispod Marka Oreškovića. Tihomira? Pa postoji i Marko, on je bio onaj partizan. HDZ, izvinjavam se!", rekao je Bare.

"Da imam novaca i vremena, ja bih 24 sata gledao zasjedanje Sabora. Kad odu s teme, pa ih onaj jadnik ne može vratiti, pa ustaše i partizani, bela garda i to", dodao je kontroverzni muzičar.

Svojevremeno najviše ga je inspirisala bivša premijerka Jadranka Kosor, ali je sad ublažio svoju retoriku.

"Ona se izgubila, ma zapravo bilo je to pregrubo od mene, to je bilo pred liječenje. Jadranka izvinjavam se!", izjavio je on.

Iako ima brojne obožavatelje, Bare toga nije svjestan.

"Ja ti kažem da me više od 80 posto Hrvatske mrzi. U kvartu me vole, ali u Hrvatskoj ne. Misle da sam jugonostalgičar, ne. Ja samo ne volim nacionalizam, ali Hrvatsku volim isto kao i sebe, kao što volim Zagreb, ovo je moj grad više nego Vinkovci, odande sam bio otjeran", kazao je frontmen Majki.

On je zakoračio u šestu deceniju života, što, priznaje, nije mislio da će dočekati.