Grum bio na prvom mjestu Beatport liste

EP na kojem su se našle tri numere objavila je italijanska izdavačka kuća Kina Music sa sjedištem u Veneciji, iza koje stoji poznati DJ duo Re-UP, a za koju su svoje radove izdavala imena kao što su Jor Gen, Crocodile Soup, Aleks Pićini, Petar Cvetković
0 komentar(a)
Aleksandar Grum, Foto: Privatna arhiva
Aleksandar Grum, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.01.2016. 10:42h

Aktuelni EP "74th Street" podgoričkog DJ-a i producenta Aleksandra Gruma našao se na prvom mjestu minimal top pet liste izdanja servisa Beatport prije dva dana.

EP na kojem su se našle tri numere objavila je italijanska izdavačka kuća Kina Music sa sjedištem u Veneciji, iza koje stoji poznati DJ duo Re-UP, a za koju su svoje radove izdavala imena kao što su Jor Gen, Crocodile Soup, Aleks Pićini, Petar Cvetković...

Beatport je najpopularnija onlajn prodavnica elektronske muzike, a na ovoj adresi se može kupiti i "74th Street" po cijeni od skoro sedam eura.

Grumovo izdanje je od starta krenulo dobro, jer se za manje od 24 sata nakon objavljivanja našlo na petom mjestu Beatportove liste. Prekjuče je stiglo na prvo mjesto, da bi se juče ponovo vratilo na peto.

Bonus video: