Highway sada peti na Domaćici: Pozvaćemo fanove opet da glasaju

Pjesma za Eurosong biće prezentovana krajem februara, najkasnije do 15. marta, kad numere za ovo takmičenje moraju biti objavljene
0 komentar(a)
Highway, Foto: Facebook
Highway, Foto: Facebook
Ažurirano: 20.01.2016. 19:32h

To što posljednjih petnaest dana na Fejsbuk profilu nijesu pozivali fanove da glasaju, podgorički bend “Highway” je koštao pada na peto mjesto regionalne MTV top liste “Domaćica”. Nakon dvije sedmice na tronu, i lufta od petnaest dana koliko je prošlo od emitovanja posljednje “Domaćice” za 2015. godinu, “Highway” je ove nedjelje peti, no to ih nije previše potreslo, tvrdi Marko Pešić.

“Od starta nam je bio cilj da što duže budemo na listi, prvi, treći ili peti manje nam je bitno. Takođe, zbog godišnje liste koja je emitovana u međuvremenu, mi smo se posvetili nekim drugim obavezama i nijesmo mnogo obraćali pažnju na glasanje za “Domaćicu”, ali ćemo svakako opet poraditi na tome da naši fanovi glasaju za nas kako bismo se zadržali na njoj”, kazao je Pešić.

Zadovoljni su, kaže, jer su ovih posljednjih mjesec i po dana bili u društvu najpopularnijih izvođača iz regiona.

“To je za nas veliki uspjeh. Eto, na ovonedjeljnoj listi promijenjeno je skoro pola pjesama, tačnije na njoj se našlo osam noviteta. Za tih 15 dana objavljeni su novi spotovi, pa je bilo i logično da se 'Domaćica' promijeni”, dodaje Pešić.

Spot za evrovizijsku numeru snimaju u Kotoru

Članovima podgoričkog sastava “Domaćica” je sada najmanja briga jer su posvećeni pjesmi sa kojom će u maju predstavljati Crnu Goru na Eurosongu. Ona će biti prezentovana krajem februara, najkasnije do 15. marta, kad numere za ovo takmičenje moraju biti objavljene.

“U prvoj polovini februara snimaćemo spot za evrovizijsku numeru čija će jedina verzija biti na engleskom jeziku. Za lokaciju smo odabrali Kotor, a na videu će raditi ista ekipa koja je bila zadužena za spot za numeru ”Sam”, otkriva Pešić dodajući da će pored scenarija, koji će pratiti priču u tom videu jasno biti prezentovane i ljepote ovog crnogorskog grada.

“Sudeći po scenariju, biće veoma zanimljivih kadrova. Sve će biti u stilu karnevala po kojima je Kotor poznat, akteri će biti pod maskama, a video će sadržati dosta svjetlosnih i dimnih efekata”, otkrio je on.

Bonus video: